| |
| Autor |
Mesaj |
Fantoma
Data înscrierii: 19/Ian/2010 Mesaje: 1 Locație: Targu Neamt
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 6:33 pm Titlul subiectului: Pioneer TS-A171C |
|
|
Imi puteti spune ce cd player (auto) as putea folosi pe aceste boxe si sa pot adauga mai tarziu un subwoofer. Acesta sa aiba USB si sa nu depaseasca 400 lei  |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 10:52 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
ekofresh>>recomanda tu un player sa indeplineasca conditiile omului: 400 ron , usb, pre-out sub, nou
si eu puteam sa zic pio p88 ...da e 15oo ron..pe langa el intradevar kenwoodu tau e execrabil..
spune-mi si mie cu ce e mai destept kenwoodu ala? toate is aparate din gama de jos la preturi reduse... _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe cele pe care le-ai recomandat tu, le-am ascultat, pot spune ca nu merita cumparate, decat alea 3, in special jvc si pio,cat si alpine asta japonez, mai bine cu ce vine masina stock, iar daca nu vine cu nimic, atunci nimic sa fie.
Daca vrei neaparat usb, ia-l pe oricare pana in 400ron, sunt de cacao.
P.S. boxele sunt bunicele, ba chiar ok!
prietenul tau google iti va spune care e mai bun, fa o comparatie intre cele 4 citindu-le caracteristicele, daca nu vei fi lamurit asculta-le cu aceleasi boxe si dilemele tale se vor spulbera!
Ultima modificare efectuată ekofresh la Mar Ian 19, 2010 11:20 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:13 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
>ekofresh da poate omu nu are player deloc
omu vrea un player cu usb ..sa nu se mai kinuie cu cd-urile..si te trezesti si tu sa faci recomandari de-aiurea.. Totusi poate imi zici cu ce e mai bun kenwoodu ala decat alpine-ul sau pio...k oricum usb n-are,,,
Stai k acu am vazut..mai e un topic ..tare impotriva alpineului mai esti...recomanzi sony "icsplode"
 _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha, am recomandat asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT929U/
l-ai auzit?nu ti-a placut, nu e ok la 400ron? crezi ca gioarsele alea de la alpine entry-level, sunt mai bune? De jvc nu e rost sa vorbim, iar pio la entry nu exista. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:34 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
mai invata sa citesti..omu a zis sa nu depaseasca 400 ron...tu faci recomandari de 800... iar eu banii aia nu i-as da pe sony nici mort...sunt modele de la clarion/alpine/pio ce suna de 100000 de ori mai bine...da e o vb..in gusturile omului nu poti sa te c....
oricum e tare sony ala..pe langa luminitele care se skimba la butoane...e si modelul icsploud 4x52
Cu tine nu o scoate omu la capat.. ekofresh bafta! _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 19, 2010 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma tonule, in topicul in care eu am recomandat sony ala de 800ron, era in promotie 400ron. Am inteles, tu nu ai cumpara, ai alege cel mai ras pio sau alpine, numai de dragul ca ii zice alpine si ca zice lumea ca e bun. Asculta si alte playere sa iti mai largesti orizonturile. |
|
| Sus |
|
 |
|