Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PIONEER TS-H1703

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ferdy1407

Data înscrierii: 22/Noi/2007
Locație: CONSTANTA

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 2:05 pm    Titlul subiectului: PIONEER TS-H1703 Răspunde cu citat (quote)

Sal tuturor. Vreau sa stiu daca cineva a auzit cum suna boxele din titlu.
Precizez ca intentionez sa le montez pe SKODA O2.Daca cineva si-a modificat sist de boxe pe O2 cu alte marci insa fara sa faca nicio modificare mai ales la tweeter (adica sa se potriveasca in locasu lui) il rog sa scrie impresiile.Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Vezi ca la O2 ai dif-uri de 20cm pe fata si de 16,5 pe spate.
Poti sa iei ceva mult mai bun de banii aia.Din pacate sisteme de 20cm nu prea sunt.Decat: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Ultimate_Iridium_8.2i/ dar sunt cam scumpe.
Parerea mea, sincera, e ca nu se merita sa schimbi dif-urile decat daca pui ceva cu adevarat bun si amplificat.Altfel, cele stock se aud super bine, mai putin inaltele.Poti eventual sa schimbi doar tweeter-ele si se va imbunatati mult sunetul!
Daca vrei, poti sa vezi masina mea la prezentari sisteme,sa vezi cam ce am facut eu.
Bafta!

Octavia II
Sus
ferdy1407

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 6:40 pm    Titlul subiectului: RE Răspunde cu citat (quote)

Multumesc ptr sugestie. Ce tweetere imi recomanzi dar sa se potriveasca exact in locul celor vechi.
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa zic cu tweeterele.Eu nu mi le-am pus in locasurile acelea.Oricum, poate ar intra acolo ceva mic.
Poate astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Componente_sistem/Classic_T20/ , dar nu garantez.

Octavia II
Sus
ferdy1407

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Am trimis mail la DLS si mi au raspuns ca ei nu au auzit pana acuma sa aiba vreo problema sa nu se potriveasca la vreo masina dar nu sunt siguri 100% ca ar merge la mine.
Sus
ferdy1407

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si a schimbat cineva tweeter ele de la O2? Daca da, sa mi zica si mie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum