|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dj_bee_1978
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: Pioneer TS-W306 DVC sau Ground Zero GZRW 12 XD-AL |
|
|
| Diferenta de pret este cam mare dar totusi a-r fi suficient un Pioneer ts-w306 dcv pe o Dacie berlina??Sau mai bine sa pun totusi un Ground Zero??Daca are cineva,cumva Pioneerul asta pe masina este multumit de el???Eventual ce statii ami recomandati pentru cel castigator.Mersi frumos pentru ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu le-am ascultat pe amandoua p masina mea, o dacie break.
pioneer-u isi face bine teaba si este suficient dak nu esti nebun dupa bass
ground zero isi face si mai bine treaba, suna foarte bine si este inca in limitele normalului. ( pe langa nuclear kre mi-a distrus masina)
dak ai bani iti recomand gz in cazu asta ( n-am nimik cu gz )
si amplificator...un monobloc d minim 500 W@ 2 ohmi si kre sa fie stabil la 2 ohmi. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
dj_bee_1978
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi frate,si eu tot asa am zis ca Ground Zero totusi are un cuvant de spus!
Este mai scump dar cred ca merita!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|