| |
| Autor |
Mesaj |
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 32
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
e exclusa varianta asta datorita faptului ca playerul nu are suficienta putere sa miste niciunu dintre cele doua woofere.
ai neaparata nevoie de amplificator.
ce urmaresti de la woofer ? calitate sau cantitate in ceea ce priveste basul ?
pe ce masina o sa fie montat ?
de cati bani dispui pt woofer si amplificator ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
De la woofer vreau mai multa cantitate, dar nici calitatea nu vreau s-o neglizej.
Pe Nova. Asta conteaza mai putin pt ca vreau sa se auda cat mai bine. Daca e Dacie nu tb sa se auda si prost... In primul rand cere playerul...
Deocamdata f putini bani. Vreo 3 mil. D'asta ma si gandeam doar la woofer momentan. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 8:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu m-am gandit la aceasta combinatie in ultima vreme, insa am renuntat la idee pt ca mi se pare ca ampliful nu scoate tot din woofer. Ce zici de diferenta de putere dintre cele 2? (amplif si woofer, dar si dintre cele 2 woofere propuse).
Pt wooferul Pioneer ce amplif ar fi adecvat? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
eeee acum ce vrei de 470lei ????amplificatorul se impaca destul de bine cu wooferul in cauza.
crezi ca playerul cu 25W scoate ceva din woofer ???
in schimb daca o sa cumperi pioneer-u care are 400W ai nevoie si deamp mai puternic si deci => investitie mai mare
daca nu esti convins mai asteapta si mai strange bani... macar vreo 8-9mil si atunci poti avea pretentii mai mari.
oricum la clasa "low cost" pachetul specificat de mine face cat de cat presiune... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai cred ca pana la urma mai astept putin sa mai strang ceva "galbeni".
Pt wooferul Pioneer ce amplif recomandati? |
|
| Sus |
|
 |
Taazz20 Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 102
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Georginho a scris: | Pai cred ca pana la urma mai astept putin sa mai strang ceva "galbeni".
Pt wooferul Pioneer ce amplif recomandati? | pioneer GM- 5200T dak mai gaseshtid ak nu ie seria asta noua Pioneer GM-5300T ie acelashi lucru |
|
| Sus |
|
 |
|