|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
depresiv_84
Data înscrierii: 25/Iun/2007 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 12:17 am Titlul subiectului: Pioneer TS-WX11A doresc cateva pareri |
|
|
Salut tuturor.
Astept sa-mi soseasca masinutza, un Logan MCV cu 7 locuri, cd playerul il am deja, un Pioneer deh p 40, momentan voi merge pe difuzoarele stoc si tinand cont de faptul ca vreau si ceva bas, dar mai ales nu prea am loc de subwoofer voluminos m-am gandit la Pioneer TS-WX11A , pentru ca am impresia ca incape sub scaunul soferului.
Intrebarea mea este daca a auzit vreunul dintre voi acest woofer live si ce impresie si-a facut despre el.
Va multumesc. _________________ incepator, dar ma fac mare........ |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu are nici o parere ? Sunt si eu curios de cum se aude acest sub. |
|
| Sus |
|
 |
crazymih Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 2:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| decat sa dai banii pe un activ..mai pui putini bani..si iei kickeru tcv122 si ampl u tot de la kicker cel 1x300..si nu mai ai treaba credema...ca are loc ..am eu acel woofer si este foarte subtire |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa ramanem, va rog, la modelul acesta ( Pioneer TS WX11 ) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|