Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pioneer vs alpine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
ertypolys

Data înscrierii: 10/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mie Mar 12, 2008 1:57 am    Titlul subiectului: pioneer vs alpine Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE_9880R/ VS. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/
care domnilor care???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Mar 12, 2008 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa vedem ce ofera fiecare:

Alpine: - setare sunet pe joase si inalte
- filtru LPF si HPF care incepe de la 80
- 3 preout-uri
- fata plina, design frumos

Pioneer: - setare sunet joase, medii, inalte
- filtru LPF si HPF care incepe de la 50-63-80-100-125
- 1 preout (asta e un minus)
- USB frontal (personal nu-mi place, e mai elegant sa tragi un cablu pe sub bord)
- joystick, mai comod decat sa ai o gramada de butoane
- design simplu, nu e incarcat

Daca nu ai nevoie de mai mult de un preout si daca nu te deranjeaza sa ai o "chestie" infipta in bord atunci ia Pioneer-ul, e mai ieftin si la setari e la fel de bun sau mai bun. Si ai grija ca au sound total diferit. Personal nu-mi place sound-ul Alpine.

Bafta

PS: cred ca s-a facut o greseala pe site sau daca nu pe be-loud atunci pe siteul celor de la Pioneer. Pio 4000UB are egalizator parametric, asa apare pe siteul oficial
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Mar 12, 2008 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot esti dispus sa dai 7 mil ,aruncati atentia si la clarion 778.Il recomand cu caldura,ca posesor

LE:578 am vrut sa zic,778 w 11 mil

Ultima modificare efectuată de către CBI la Sâm Mar 15, 2008 9:25 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Benny

Data înscrierii: 15/Mar/2008

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut ! Masina mea este un audi a3 8l "dotat" cu Audi Chorus http://www.erta.ru/base/audi/pic/chorus-blau.jpg si vreau sa-mi pun acest Pioneer dar casetofonul de pe masina e mai lat, ce e de facut ? Poate sa-mi zica cineva cam cat costa instalarea (pe PM daca nu se poate aici), multumesc
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suna si tu la magazin si intreaba,stiu ca sunt niste distantiere de plastic care se monteaza cu usurinta
Sau deshide topic separat,nu te baga asa ,ca se discuta despre altceva si e posibil sa nu primesti raspunsuri

Data înscrierii: 22/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt pt pioneer Smile
RE_audio
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca un vot pt pioneer Very Happy
Sus
golf1

Data înscrierii: 29/Mai/2008
Locație: curtea de arges

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca e mai bun Alpine Very Happy
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si-o fi luat omul pana acum player. dintre cele 2 marci prefer Pioneer, sunetul este mai pe gustul meu, desi nu contest faptul ca sunetul Alpine mi se pare mai fin urechii, dar pentru cum imi place mie sa ascult muzica aleg Pio Smile

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat eu de curand 4000ub. Daca n-ai de gand sa pui telecomanda pe volan, e foarte tare. Mai ales ca da bine si la prieteni ca are butoanele alea digitale (nu ca ar conta) Very Happy
Sus
petrica_pit
Pasionat

Data înscrierii: 30/Ian/2008
Locație: Tulcea sau Constanta

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

volumul rotativ de la pioneer e jalnic ,are un singur pre out ,la sunet e bun ,alpine e tare nam obiectii pt el decat preout-urile de 2v
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum