| |
| Autor |
Mesaj |
B-STF
Data înscrierii: 05/Iul/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 1:29 pm Titlul subiectului: Pioneer vs. Sony |
|
|
Salut.
Vreau sa stiu care sunt direferentele intre:
Pioneer DEH-5900 si un Sony MEX-1GP
Eu vreu Pioneer-ul, arata si mult mai bine, e marca mai buna (dupa parerea mea) si pare si mai bun la dotari.
Marele avantaj la MEX-1GP insa, este memoria integrata de 1gb. Caut neaaparat ceva ori cu conector USB pe panoul frontal, ori cu memorie inclusa deoarece am foarte multa muzica si nu pot sta zilnic sa scriu CD-uri si dupa sa le si car pe toate dupa mine.
Cu ce vreau sa ma ajutati voi:
1. In primul rand, merita sa dau atatia bani pe un 5900? sau sunt si varinate putin mai ieftine si cu aceleasi performante? Si cat m-ar costa un adaptor USB la el?
2. Diferentele de dotari si calitate intre cele doua de mai sus (pentru ca ma interseaza ca in lunile urmatoare sa-mi cumpar subwoofer, amplificator, boxe de inalte si medii....deci un sistem audio complet).
ps: as cumpara totusi si hu fara usb ori mem. integrata, asta doar daca acesta arata foarte bine si este foarte perfomat (gen 5900-le, daca spuneti ca merita)
ps2: cel mai mult ma intereseaza calitatea si conectivitatea lui la un sistem audio complet.
Masina mea este o Dacia Solenza. Vreau un sistem de calitate, chiar daca voi da mai mult bani. Masina se duce, sistemul ramane si merge mutat pe alta masina, deci merita investit. |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
B-STF
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
10x marcu pentru propunere. Primul insa, mi se pare foarte urat (cel putin in poza) dar cel pe care il ai tu pare mai interesant
Sincer sunt cam dejamagit, 90 de vieweri si o singura parere... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt de parere ca Pioneer 4900 e mai bun decat 5900. are un plus si un minus. plus-ul e ca are preout-uri de 4V, iar minusul e ca nu ii poti schimba culoarea la display si la butoane, dar se poate si fara ... al meu ii doar pe albastru si arata misto.
iar intre Sony si Pioneer as alege toata ziua Pioneer chiar daca n-are USB. mai bine alegi ceva de calitate in schimbul USB-ului, supravietuiesti si fara
iar Clarion 578 e urat, la fel ca si 778. asta-i parerea mea, sa nu se supere nimeni. multi zic ca arata mai bine in realitate, dar mie nici asa nu-mi place. daca nu conteaza designe-ul atunci ia Clarion, cel mai bun raport pret/performante.
spor la cumparaturi  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Nici o memorie integrata de 1Gb si nici un port USB pentru stick de memorie nu iti vor rezolva problema daca vrei multa muzica la purtator... Sa fim seriosi, cu 2 CD-uri de MP3 ai deja 1.4 Gb.
Dupa parerea mea ai 2 variante: Ori iti iei un iPod pe care il legi prin interfata adecvata la un head unit compatibil (majoritatea din ziua de azi) ori pui un DVD player in bord ca head unit astfel incat poti scrie peste 4 Gb de mp3-uri pe un disc.
Acel 1 Gb inclus in fata e frectie la picior de lemn... si nici cu un stick nu ajungi prea departe. Singurul avantaj e ca poti lua cu tine in masina cateva fisiere proaspete rapid, fara sa mai arzi nici un disc.
Pioneer 5900 merita. Si in legatura cu mp3-urile, daca zici ca vei investi intr-un sistem de calitate, s-ar putea sa vrei sa renunti la mp3-uri in favoarea CD-urilor de calitate. De la un anumit punct in sus, pe un sistem cel putin mediu, diferenta intre CD original si mp3 chiar si la bitrate mare poate fi usor simtita si e pacat de scule... |
|
| Sus |
|
 |
bobbytzu
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sal,eu nu ma prea pricep asa ca ce zic nu zic de la mine zic ce mi au spus altii care se pricep,tot playeru ala am vrut sa l iau si eu si ceilalti m au sfatuit ca clarionu e mult mai destept,bine pt mine nu conteaza aspectu din moment ca e destept,pt tine poate conteaza,acu sper sa ti iei un player care sa te multumeasca,bft |
|
| Sus |
|
 |
B-STF
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru informatii.
Cel mai probabil imi voi cumpara 5900-le. Tare as fi vrut sa-l vad si in realitate, insa nici in MediaGalaxi, nici in ALtex nu l-am gasit. Reprezentanta Pioneer din unirea nu mai exista (nici nu stiu daca a existat vreodata, insa pe site la ei apare ca ar fi in unirea).
Momentan aleg varianta mp3-urilor, datorita spatiului mic care il ocupa. Am foarte multe seturi de house, techno, etc. si momentan doar in format mp3 le pot asculta. Pentru un DVD nici nu se pune problema deocamdata, intr-un an doi cand imi voi cumpara o masina calumea, poate, asta ramane de vazut...
Din cate am citit pe site la voi, nu aveti in magazin, doar un garaj in care le montati din pacate, as fi vrut sa vin sa vad aparatele in realitate si sa ma sfatuiesc cu cei de acolo. |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| te-ai gandit la 4900? sau vrei un player multicolor? |
|
| Sus |
|
 |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| B-STF a scris: | Multumesc pentru informatii.
Cel mai probabil imi voi cumpara 5900-le. Tare as fi vrut sa-l vad si in realitate, insa nici in MediaGalaxi, nici in ALtex nu l-am gasit. Reprezentanta Pioneer din unirea nu mai exista (nici nu stiu daca a existat vreodata, insa pe site la ei apare ca ar fi in unirea).
Momentan aleg varianta mp3-urilor, datorita spatiului mic care il ocupa. Am foarte multe seturi de house, techno, etc. si momentan doar in format mp3 le pot asculta. Pentru un DVD nici nu se pune problema deocamdata, intr-un an doi cand imi voi cumpara o masina calumea, poate, asta ramane de vazut...
Din cate am citit pe site la voi, nu aveti in magazin, doar un garaj in care le montati din pacate, as fi vrut sa vin sa vad aparatele in realitate si sa ma sfatuiesc cu cei de acolo. |
Am eu 5900-le montat, daca chiar vrei sa-l asculti inainte poate ne intalnim sa-ti faci o parere. |
|
| Sus |
|
 |
B-STF
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok muntos. Iti voi da eu un PM pe la sfarsitul lunii sa stabilim. |
|
| Sus |
|
 |
B-STF
|
|
| Sus |
|
 |
ando Pasionat
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 105 Locație: Suceava
|
|
| Sus |
|
 |
B-STF
|
Trimis: Dum Aug 19, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma, din cauza unor evenimente la care trebuie sa particip (nunti de care am uitat ) si din sfaturile unui prieten m-am gandit la urmatorul sistem:
player - Pioneer P40MP
dif fata - Clarion SRS1326
statie + sub - pachetul JBL Gto 75.2 + GTO 1204BR
si cu cat vroiam sa dau eu pe player, mai putin putin si-mi iau un sistem complet si destul de bun zic eu, voi ce parere aveti?
ps: La difuzoarele fata sper ca am ales bine. Nu mai situ exact diametrul dif. fata pentru Solenza. Daca am 13cm e bine, daca nu, cam nasol. |
|
| Sus |
|
 |
cos-407
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 10 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| scuze ca intervin; la 5900 poti face reglaj separat la subwoofer? am avut un sony si mergea. era super reglam restul si majucam cu basul functie de melodie. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2007 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, 5900-le ingroapa sony la reglaje. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|