Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 8:05 pm Titlul subiectului:
sincer de ce dati in el...are 16 ani...in loc sa joace barbut baga banii in sculele de pe masina...nu uitati de unde ati plecat...inafara de mine nimeni nu s-a nascut invatat...ARE 16 ANI _________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR.
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
Trimis: Lun Ian 15, 2007 2:40 pm Titlul subiectului:
3 pagini pt. un sistem de 1000ron - 4 difuzoare, un HU si 3 poze.
Eu credeam ca trebuie sa ai ceva mai complex ca sa-ti deschizi un topic pe aria asta, nu ceva asa de comun.
Parerea mea.
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
Trimis: Lun Ian 15, 2007 3:03 pm Titlul subiectului:
Nu cred ca e o limita de buget ... pentru a putea prezenta sistemul.
Eu cand am avut dacie ... 4 boxe si un amarat de cd-player ... eram extrem de mandru
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
Trimis: Mar Ian 16, 2007 1:37 am Titlul subiectului:
dgdgaby a scris:
sa vedem cand o sa iau un vectra (taz21)
era vb de sistemu audio nu de masina
si legat de subiect cum ai putea sa reusesti sa faci "reflexul" cutiilor spre interior, prin polita de la boxe sau prin bancheta _________________ without a car.....
Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:26 pm Titlul subiectului:
De ce va luati de el " dragi colegi de forum ". Daca voi ati fi avut 16 ani ( fara suparare dgdgaby ) v-ar fi cnvenit sa se ia altii de voi? La varsta pe care o are el acum si la posibilitatile lui materiale, banuiesc ca multi dintre noi cei de aici nu am fi realizat nici jumatate din cat a facut el. Poate sa aiba si un sistem de 500 RON si sa fie mandru de el, nu trebuie sa ai cine stie ce sistem iesit din comun pt a te simtii bine.
Felicitari pt ce ai realizat pana acum si totusi si o critica ( fara suparare ) : cand raspunzi la anumite subiecte incearca si tu sa nu raspunzi doar cu "da, nu sau alte exemple" . Incearca sa dai si niste explicatii. Succes in continuare.
Trimis: Lun Feb 05, 2007 3:04 pm Titlul subiectului:
Apreciez munca baiatului.
Titlul spune: Prezentari Sisteme,nu spune prezentari sisteme de mii de euro sau sisteme premiate SQ.
Foarte bine, eu la 16 ani nu aveam nici Dacia si nici bani de macar sistemul ala.
Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
Trimis: Vin Mai 11, 2007 1:28 pm Titlul subiectului:
Revin cu un upgrade
am luat de la cineva un 40mp mai ieftin de care sunt foarte multumit si nu il voi schimba
cu acesta am refacut si instalatia electrica pentru hu la care am tras cablu de 4mm cu siguranta direct de la baterie
am observat o diferenta aceea ca la o purere mare inainte imi clipea hu ul iar acuma nu
si asta se datoreaza cablurilor sunt sigur
Data înscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 57 Locație: Braila
Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:33 pm Titlul subiectului:
buna alegere. imi vine si mie miercuri. de abia il astept . se observa diferenta dintre ce ai avut inainte si asta?
(daca se mai ia taz21 de tine iar propun sa i se dea ban o sapt ) _________________ PIONEER RULES
Data înscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 57 Locație: Braila
Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:39 pm Titlul subiectului:
1.era o gluma cu banul, dar daca inca mai zice ceva, macar sa ne arate si noua sistemul lui
2.ma bucur sa aud de bine despre pioneer 40mp
3.bun alegere cu dls-urile
4.tine-o tot asa succes in noi upgrade-uri _________________ PIONEER RULES
Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
Trimis: Dum Mar 02, 2008 5:30 pm Titlul subiectului:
revin cu upgrade
am cumparat DLS C6A (de la razvan)
si la montare am stat un pic mai mult
am incercat cat de cat sa fac usa o incinta si sa o insonorizez cat de cat
materiale folosite
1 cutie antifon 3 Kg
cabluri de 1,5mm
inele de lemn
palci de lemn pt gaurile la usi
suruburi
mufe furca pt filtre
si niste vatelina care am imbibat-o cu antifon
in total tot montajul ma costat cam 30ron
si am eliminat greierasii din usi cu bani putini
per total sunt multumit de investitie
pe viitor poate si un amplif mic de vreo 2X50 pt dif fata
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum