Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PIONER P40MP SAU CDE 9881R?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 1:03 pm    Titlul subiectului: PIONER P40MP SAU CDE 9881R? Răspunde cu citat (quote)

SAL! ce imi recomandati intre cele 2 modele?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul as merge pe pioneer

dupa parerea mea este mai bun si ca reglaze si ca sunet
Sus
Ciprian Constantin

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

40 mp pioneer. poti sati legi ipodul. ai intrare aux. doua pre out. si mosfet 50*4. plus o caracteristica binecunoscuta a pioneer NU SARE CD-ul
Sus
nabdog2002

Data înscrierii: 26/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te sfatuiesc sa alegi Pioneer deoarece are citeva caracteristici interesante : aux in primul rind pentru Ipod si Dual Colour Zone Display & Key Illumination, 2 Pre-outs with SW output
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt sfaturi! am ascultat pionneru si alpineu si alpineu are mai mult volum , mai mult bas.mie mi-a placut Alpineul, chiar daca nu are atatea reglaje si e mai scump
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putina grija cand compari pioneer cu alte playere. modelele cu ceva setari in meniu mai ales, vin din fabrica...cu niste preseturi de toata jena. sunetul pioneer iese la iveala abia dupa ce incepi sa stii ce face fiecare functie in parte.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine are mai mult volum? ma da-l draq. 9812 cu 4x60 scotea cam la fel cu Mosfet-ul unui Pioneer 4x50. si daca avea mai mult bas nu inseamna ca se aude mai bine, poate era dat bass-ul mai tare. fugi iar la stand si asculta-le cu EQ la FLAT si adunci iti dai seama care cum suna. am ascultat si Alpine si Pioneer si mi s-a parut mai profund sunetul de la Pio, comparatia am facut-o cu niste boxe legate direct pe playere... nu stiu cum sta treaba daca se monteaza amplif

si asus are dreptate. pioneer suna bine, dar in nici un caz nu pe Flat, Powerfull.... (parerea mea)

singurul plus al lui alpine e file search-ul... car la pioneer il gasesti doar de la 6900 in sus. si designe-ul e mai placut la alpine, iar parerea mea

app asus, cand afisati pretul la 7900?

PS: daca esti dispus sa dai 6 mil si un pic pe Alpine ia trage un ochi si la Pio 4900IB (arata f bine, control pe iPod, Hi volt preout ) Wink
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta a fost impresia mea, dar am auzit pe mai multi care spuneau ca Pionneru nu are acelasi caracteristici cu alte playere, in sensul ca nu se aude asa de "violent". O sa incerc sa mai caut sa ascult. Depinde fiecare ce cauta de la player.eu vreau sa se auda in forta. apropo, am ascultat in masini si nu pe stand in magazin!
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei sa se auda in forta trebuie sa amplifici neaparat boxele fata si sa insonorizezi portierele, macar cu aluband
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ITI DAI SEAMA CA O SA INSONORIZEZ. EU VORBESC DE CUM SE AUDE NEAMPLIFICAT. IMPRESIILE MELE SUNT PE DIFUZOARE NEAMPLIFICATE! :wink:
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te-ai gandit si la 4900?
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap! imi place 4900, dar nu l-am ascultat.am vazut ca are mult mai multe functii decat alpine, dar seamana mult cu 40 mp( si 40 mp nu mi-a placut) :( AJUTATI-MAAAAAAAAAAA! sa fie chestie de gussturi? adica ;a uni sa placa cum suna Alpineul si la altii Pionneru?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum