Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pionner

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ronaldo5

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: pionner Răspunde cu citat (quote)

fratilor ziceti si voi un subwoofer pionner ts-w306dvc .ce amplificator ar trebui sa scoata tot din el ii de ajuns un dls classic ca23? sau trebe ceva mai puternic? si pentru subwooferu asta trebe si condesator sau ceva? mersi mult ceau
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ronaldo5

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 10:24 am    Titlul subiectului: pionner sau sony ? Răspunde cu citat (quote)

http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=XSL152P5S&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&category=ICA+Subwoofers

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Pioneer/TS-W306DVC/

care credeti cai mai bun ? si un amplificator pentru carei mai bun ms papa
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

categoric..... pioneer 306dvc... am ascultat atat in casa cat si in mashina... in casa un subwoofer cu 2 difuzoare si in mashina unu cu un difuzor.... se auzea bine rau ... mentionez ca mashina era un golf 1 si dansa cam tot in mashina....

sony-ul l-am auzit intr-o incinta sealed si pur si simplu nu m-a incantat de loc......

amplificator cred ca este deajuns acel ca23.... dar nush ce sa zic cu impedantele ... ca 23 = 400w rms la 4 ohmi.... 306dvc= 2/8 ohmi...... eu as zice sa pui un 306c.....

sa vedem si parerea celorlalti...

ronaldo5

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 2:06 pm    Titlul subiectului: pionner Răspunde cu citat (quote)

poate imi dai un sistem dinasta de suwoofer+amplificator mai bun ......
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum