|
Autor |
Mesaj |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:11 pm Titlul subiectului: PLAD412 |
|
|
c parere aveti despre amplificatorul PLAD412?
multumesc... |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu am o parere destul de buna la pretul pe care il are si la ce stie sa faca
-------------------putere:
........4 ohmi stereo: 4 x 100W RMS (4 x 250W max)
........4 ohmi in punte: 2 x 400W max
........2 ohmi, stereo: 4 x 150W RMS
acum trebuie doar sa ai ceva sa bagi in el !!!! eu zic ca e perfect pt seria jbl pe 2 ohmi |
|
Sus |
|
 |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai cu el initial vreau sa amplific boxele spate dls R964 si eventual un subwoofer tot dls W312B in incinta bass reflex.iar k hu am un gt 300.crezi k mai pot sa mai amplific si boxele fata dls 225????si poti sa imi spui si mie dak o sa obtin un rezultat bun?o sa mai am ficati langa mine cand voi da in blana???aaaa.....k masina am un logan(cum crezi k o sa se auda basul in logan?ati mai montat asa ceva p logan?) |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 21, 2006 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
miezu' a scris: | pai cu el initial vreau sa amplific boxele spate dls R964 si eventual un subwoofer tot dls W312B in incinta bass reflex.iar k hu am un gt 300.crezi k mai pot sa mai amplific si boxele fata dls 225????si poti sa imi spui si mie dak o sa obtin un rezultat bun?o sa mai am ficati langa mine cand voi da in blana???aaaa.....k masina am un logan(cum crezi k o sa se auda basul in logan?ati mai montat asa ceva p logan?) |
deci cu un amp pe 4 canale poti sa amplifici ori 4 difuri ori 2 difuri si un amp
este de preferat ca sunetul sa vina din fata deci o amplificare pe fata dar difuzoarele dls 225 nu merita sa le amplifici deci vei ramane la cele de pe spate asta daca nu vrei sa bagi un sistem pe fata c5 si sa amplifici spatele din HU...bass de la w312b iti zic eu ca o sa iti mute ficatu din stanga in dreapta si viceversa de nu o sa isi gaseasca locul chiar daca e logan(de alfel o mashina buna la pretul pe care il are parerea mea asta o zic ca si eu am )
o zi buna |
|
Sus |
|
 |
|