|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mie Dec 11, 2019 12:27 am Titlul subiectului: Player aftermarket 1DIN pe Mazda 6 2009 |
|
|
Salut forum! Un prieten dorește sĂŁ schimbe player-ul de fabricĂŁ al mașinii (varianta non-Bose) cu ceva 1DIN, aftermarket. Problema este cĂŁ are acel afișaj sus, unde apar informații legate de climĂŁ, consum și inclusiv player, plus comenzi pe volan. Ce fel de cablaje adaptoare Ăźi trebuie (pe lĂąngĂŁ rama adaptoare 1DIN) ca sĂŁ poatĂŁ pune ceva aftermarket, astfel ĂźncĂąt sĂŁ nu piardĂŁ informațiile de pe acel display și nici comenzile de pe volan?
UrmeazĂŁ sĂŁ Ăźl ajut sĂŁ Ăźși instaleze un subwoofer Ăźn portbagaj și abia l-am convins cĂŁ fĂŁrĂŁ un player care sĂŁ știe mĂŁcar HPF, nu rezolvĂŁ nimic, și de aceea doresc sĂŁ mĂŁ ajutați.
Mulțumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mie Dec 11, 2019 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Știu cĂŁ nu are legĂŁturĂŁ cu sw-ul...dar are cu dif-urile. Și eu cred cĂŁ dacĂŁ nu are un player care știe mĂŁcar hpf, o sĂŁ sune urĂąt cĂąnd vor Ăźncerca și dif-urile sĂŁ cĂąnte jos, unde o face subwoofer-ul. AdicĂŁ ideea e sĂŁ facĂŁ cumva o separare...headunit-ul de fabricĂŁ are doar setĂŁri de bass, medii și Ăźnalte, nicidecum de tĂŁiere a frecvențelor.
Referitor la acel adaptor...ĂŁla e necesar dacĂŁ vrea neapĂŁrat sĂŁ poatĂŁ controla player-ul aftermarket din volan ? Sau fĂŁrĂŁ el se vor pierde toate controalele și implicit afișajul? _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|