Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Player aftermarket 1DIN pe Mazda 6 2009

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
dieselstorm
Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017
Locație: Ialomita

MesajTrimis: Mie Dec 11, 2019 12:27 am    Titlul subiectului: Player aftermarket 1DIN pe Mazda 6 2009 Răspunde cu citat (quote)

Salut forum! Un prieten dorește sĂŁ schimbe player-ul de fabricĂŁ al mașinii (varianta non-Bose) cu ceva 1DIN, aftermarket. Problema este cĂŁ are acel afișaj sus, unde apar informații legate de climĂŁ, consum și inclusiv player, plus comenzi pe volan. Ce fel de cablaje adaptoare Ăźi trebuie (pe lĂąngĂŁ rama adaptoare 1DIN) ca sĂŁ poatĂŁ pune ceva aftermarket, astfel ĂźncĂąt sĂŁ nu piardĂŁ informațiile de pe acel display și nici comenzile de pe volan?

UrmeazĂŁ sĂŁ Ăźl ajut sĂŁ Ăźși instaleze un subwoofer Ăźn portbagaj și abia l-am convins cĂŁ fĂŁrĂŁ un player care sĂŁ știe mĂŁcar HPF, nu rezolvĂŁ nimic, și de aceea doresc sĂŁ mĂŁ ajutați.

Mulțumesc anticipat!

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Dec 11, 2019 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/Mazda/Digitaldynamic-SWC-MAZDA-6/

Ceva de genul. Normal, informațiile de care vorbești tu ar trebui sĂŁ aparĂŁ și cu player-ul OEM deconectat. Poți proba.

HPF-ul nu are legĂŁturĂŁ cu sw-ul.

dieselstorm
Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017
Locație: Ialomita

MesajTrimis: Mie Dec 11, 2019 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Știu cĂŁ nu are legĂŁturĂŁ cu sw-ul...dar are cu dif-urile. Și eu cred cĂŁ dacĂŁ nu are un player care știe mĂŁcar hpf, o sĂŁ sune urĂąt cĂąnd vor Ăźncerca și dif-urile sĂŁ cĂąnte jos, unde o face subwoofer-ul. AdicĂŁ ideea e sĂŁ facĂŁ cumva o separare...headunit-ul de fabricĂŁ are doar setĂŁri de bass, medii și Ăźnalte, nicidecum de tĂŁiere a frecvențelor.

Referitor la acel adaptor...ĂŁla e necesar dacĂŁ vrea neapĂŁrat sĂŁ poatĂŁ controla player-ul aftermarket din volan ? Sau fĂŁrĂŁ el se vor pierde toate controalele și implicit afișajul?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum