Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

player cu iesire de subwoofer?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
fanemare

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Aug 15, 2006 6:03 pm    Titlul subiectului: player cu iesire de subwoofer? Răspunde cu citat (quote)

1. Stie cineva sa-mi spuna, daca vreau sa-mi amplific bass-ul ca sa sune bine (clar) player-ul trebuie sa aiba iesire separata de subwoofer? In cazul asta ce player imi recomandati cu 4 iesiri de linie si una de subwoofer ca eu nu prea am vazut decat cu 4 iesiri.
2. Daca folosesc un difuzor de subwoofer montat in spate, intre difuzoare, porbagajul nu poate fi folosit ca incinta sau trebuie montat intr-o incinta separata?
Precizez ca detin un Logan si nu vreau sa fac investitii foarte mari intr-un sistem audio ca doar nu traiesc in masina si nici nu dau discoteca cu ea. Vreau doar calitate a sunetului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 15, 2006 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. bassul k sa sune bine tre sa fie amplificat de o statie pe masura, eventual folosita numai pentru subwoofer! nu trebuie neaparat iesire de subwoofer din player, orice iesire RCA e buna pentru bass. Exista si playere cu iesiri RCA Front+Rear+Subwoofer, deci 6 iesiri RCA.
2. un subwoofer acolo e cam greu de montat, din cauza centurilor. un subwoofer in free air ( ce vrei tu sa faci , cu tot portbagajul ca incinta ) sucks! adica orice subwoofer free air sucks fata de orice incinta. nu mai zic ca tabla aia vibreaza ca toate cele, si principala treaba urmarita la un subwoofer e sa nu vibreze incinta lui. daca vrei doar calitate a sunetului, atunci trebuie investitie serioasa! calitate a sunetului se poate realiza si fara subwoofer,cu niste componente serioase pe fata si cu o statie pe masura! bani multi adica.

De ce nu vrei incinta in portbagaj?
o incinta sealed sau chiar doua in locurile din spatele stopurilor? volumul este de aproximativ 20 litri, suficienti pentru multe difuzoare de bass, iar volumul portbagajului nu va fi afectat cu aproximativ nimic
Sus
fanemare

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 7:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca folosesc un amplificator ca asta --link sters-- credeti ca ar fi deajuns.
Puteti sa-mi ziceti ceva de subwooferele alea marca, pret.
Un sfat pentru player?
Multumesc!

--
Edit: Va rog nu mai postati link-uri sau referinte la firme/site-uri romanesti ce pot fi considerate concurenti ai Be loud!
Mihai
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate eu nu am auzit de amplificatoarele astrowin
eu am 1x300 W RMS in portbagaj si 2x75W RMS in masinasi zic ca e de ajuns.
eu recomand Ground Zero, dar pe site nu au multe produse
Pioneer pentru player.
Cu placere.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum