Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 6:58 pm    Titlul subiectului: player Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-W5141UAY_-_KDC-W5041UA/ sau http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/ ???
ce ziceti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer...
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
admin
Site Admin

Data înscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 3:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incepand de astazi, in urma unor plangeri primite referitoare la slaba moderare a forumului si a proastei calitati a mesajelor postate, autorii reply-urilor ca cel de mai sus vor fi avertizati si penalizati. nu stim cum dar vedem pe parcurs.

AlexBanu> daca ti-e lene sa scrii ceva util, mai bine nu mai scrii deloc. Faptul ca ai o preferinta personala pentru Pioneer nu il ajuta cu nimic pe initiatorul topic-ului.
Daca vrei sa postezi ceva util, poti face o comparatie obiectiva a celor 2 aparate din punct de vedere al functiilor. Poti povesti despre cum suna daca le-ai ascultat pe amandoua (bine sau rau, tare sau incet etc etc etc).
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 3:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand ocazia sa le ascult pe amandoua pe stand in sediul nostru am ajuns la concluzia, cei drept spre propria-mi surprindere, ca aparatul de la Kenwood are un sunet mai dinamic si mai "plin de viata" decat Pioneer-ul.
Ca functii cele doua aparate sunt relativ similare, cu mentiunea ca apartul Kenwood are si intrare auxiliara pe panoul frontal detasabil iar finisajele sunt net superioara Pioneer-ului.
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si am mai gasit asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ388RUSB/
care dintre cele 3 credeti ca ar fi bine sa aleg???
asta am vazut ca are 3 preout dar e cam urat Smile))
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alegerea iti apartine. Am ascultat cele 2 playere si mi-a placut mai mult Pioneer-ul. Acum depinde cum percepe fiecare muzica. Ce e ok la Pioneer ca mai are si HPF si LPF. SLA_ul mi se apre iar o chestie f utila. Dinamica mie mi s-a parut mai buna la Pioneer si partea de joase fiind tipica Pioneer. Cum am spus poate eu percep altfel. Cel mai bine e sa mergi la Be-loud sa vezi si sa asculti sa butonezi si sa alegi.

Bafta!

PS: nu sunt fan Pioneer. Dintre high-end-uri prefer Alpine F1, Pioneer P90 si apoi Clarion HX D2 in ordinea asta.

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am discutat cu ady pe messenger si din pacate nu este din Bucuresti, deci nu are cum sa le asculte inainte.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum