|
|
|
Autor |
Mesaj |
Logan_05
Data înscrierii: 19/Feb/2017 Mesaje: 21
|
Trimis: Joi Feb 01, 2018 6:20 pm Titlul subiectului: Playerul nu mai reda bass |
|
|
Salut! Am un player Sony cdx-gt29 conectat pe boxele stock ale masinii. I-am montat subwoofer, toate bune si frumoase, insa cand am deconectat subwooferul, difuzoarele nu mai faceau bass deloc. Inainte sa pun subwooferul se auzea bassul decent, acum se aude si mai slab decat cu playerul stock (am probat). Ce poate sa aiba? _________________ /////ALPINE |
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Joi Feb 01, 2018 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
E posibil sa ai impresia asta deoarece pana in momentul ala ai avut bass din subwoofer, iar dif-urile stock nu scot acelasi bass.
Cand se instaleaza un subwoofer, pe dif-urile masinii trebuie sa lasi doar medii si inalte, joasele sa vina de la sub. Poti verifica setarile player-ului pentru dif-uri la care ai umblat cand ai montat subwoofer-ul. _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|