|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mefisto
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 23 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 1:35 pm Titlul subiectului: PLDVD 168 DVD / TV Auto PYLE |
|
|
Sal
Deci am vazut : Pret: 639,90 lei .
Am ramas uimit de pretz , l-as cumpara dar e dubios pretul ce se intampla are defecte majore se pot corecta ? cum ar fi sunetul care poate fi amplificat ulterior sau ce ? in jur de 7 milioane mai exista alta firma :nu neaparat de pe acest site , eu intreb asa in general
Multumesc anticipat  _________________ "Doamne sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" (ion creanga) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are nici un defect
bineinteles, daca vrei un sunet de calitate vei amplifica separat tot ce iese din el (are preout-uri suficiente)
singura chestie discutabila e design-ul care nu straluceste... in rest, aparatul e super OK.
La un pret apropiat ar fi DVD-ul Valor DV-169B care insa nu are amplificare integrata si iti trebuie neaparat amplificator pentru difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
mefisto
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 23 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai si firma asta pyle ce origine are .. ca tara ? si cum e ca firma ca decat sa iau cea prost mai bine ma lipsesc sau caut un sh ceva .U ce zici ? _________________ "Doamne sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" (ion creanga) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sediul central New York... vezi si site-ul: www.pyleaudio.com
Pana acum noi nu am avut nici o problema, nu s-a intors nimic la garantie.
Nu e in nici un caz o firma fantoma, sunt relativ cunoscuti prin state, cauta prin google despre ei.
SH nu stiu daca gasesti ceva de firma la asemenea pret. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|