| |
| Autor |
Mesaj |
myhay
Data înscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: pls ajutor |
|
|
| am un pioneer deh 2900 si 2 difuzoare ovale coustic.cand tin balansu in 0 nu se mai aude bassul in difuri ,sare membrana da nu se aude bass deloc,iar cand dau balansul pe unul din difuzoare se aude normal si bass si tot.care sa fie problema??prima oara cand le am pus se auzea bine. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca ai defazat difuzoarele
ai inversat firele + cu - .
schimba firele de la unul din ele (care e inversat) si o sa vezi ca se aude bine .
din ce in ce mai multe probleme de genul asta pe forum ) _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
sigur e chestia asta am incercat si eu o data sa vad cum se aude si sarea membrana da bas nexam
sa ne zici daca a fost chestia asta de vina _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
de vina e defazajul asa dupa cum a zis si ursachemihai.
asta se intampla de cele mai multe ori din graba si neatentie.
mie mi s-a intamplat sa leg difuzoarele wooferului defazate si nu stiam de ce nu mai am masaj la scaune...
problema se rezolva vreificand inca o data respectarea polaritatii difuzoarelor _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa vedeti ce fericit va fi cind le va pune ca lumea....asa fac toti  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
myhay
Data înscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| inca nu am incercat cu atzi zis voi..dar presupun ca dak erau inversate cand dadeam pe o boxa se auzea tare cu bass si cand dadeam din balance pe cealalta se auzea tot asa d tare..cand dau pe amandoua nu se mai aude bass aproape delok..??chiar nu stiu ce sa fac..o sa schimb toate firele sa le pun cum trebe ...oricum multumesc pt ajutor |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| myhay a scris: | | inca nu am incercat cu atzi zis voi..dar presupun ca dak erau inversate cand dadeam pe o boxa se auzea tare cu bass si cand dadeam din balance pe cealalta se auzea tot asa d tare..cand dau pe amandoua nu se mai aude bass aproape delok..?? |
da astea sunt simtomele clasice de antifaza.. inverseaza doar la unul din difuri firele... |
|
| Sus |
|
 |
|