|
Autor |
Mesaj |
bass2loud4u Pasionat
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 2:40 pm Titlul subiectului: Pls help :( am doua 306dvc si inka nu le-am dat in gura :| |
|
|
Sal all sunt foarte nervos!si m-am gandit sa va int5reb pe voi poate ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva.am un reciever Technics5.1 si imi e defecta partea de intrare 5.1 stereo merge dar nu merge surround.L-am dus la reparat in cluj la DOCTOR VIDEO. si cei e akol sunt foarte neseriosi de o luna imi este amplificatorul la ei azi cand i-am sunat ultima data mi-au spus ca si-au dat seama ca problema este la placile digitale si ca sa maia stept aprox o luna sa primeasca pretul pt ele din occident.(apoi vine pretul de veo 200$ si mai dureaza inka vo 4 sapt montajul si m-am skos:| )
:O mi se pare absurd:| sa stau 2 luni fara amplif poate chiar 3
cine ce ma sfatuieste sa fak? ca chiar nu stiu
Multumesc mult |
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce treaba are asta cu car audio???
nu de alta dar eu nu inteleg. |
|
Sus |
|
 |
bass2loud4u Pasionat
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
am scris si pe forumul de recivere 5.1 da am azut ca aici sunt mai urmarite subiectele si am zis sa postez si aici:)
scuze |
|
Sus |
|
 |
Inceman
Data înscrierii: 22/Sep/2007 Mesaje: 7 Locație: Slatina
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
garantie la el nu ai? si de 200$ crek iti iei unu nou altceva nush ce sati zic dak nu ai de ales asteapta da mai bine iti iei altu parerea mea  |
|
Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
mai bine iti iei altu .... un Yamaha sau Denon daca iti iei nu cred ca o sa iti para rau ...  |
|
Sus |
|
 |
|