|
|
|
Autor |
Mesaj |
bass2loud4u Pasionat
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 2:38 pm Titlul subiectului: Pls help nu stiu ce sa fak |
|
|
Sal all sunt foarte nervos!si m-am gandit sa va int5reb pe voi poate ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva.am un reciever Technics5.1 si imi e defecta partea de intrare 5.1 stereo merge dar nu merge surround.L-am dus la reparat in cluj la DOCTOR VIDEO. si cei e akol sunt foarte neseriosi de o luna imi este amplificatorul la ei azi cand i-am sunat ultima data mi-au spus ca si-au dat seama ca problema este la placile digitale si ca sa maia stept aprox o luna sa primeasca pretul pt ele din occident.(apoi vine pretul de veo 200$ si mai dureaza inka vo 4 sapt montajul si m-am skos:| )
:O mi se pare absurd:| sa stau 2 luni fara amplif poate chiar 3
cine ce ma sfatuieste sa fak? ca chiar nu stiu
Multumesc mult |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 6:17 pm Titlul subiectului: Re: Pls help nu stiu ce sa fak |
|
|
ia ti alta statie la banii astia care dai pe reparatie _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|