Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Plz help difuzoare Toyota corolla.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
JohnnyWalker

Data înscrierii: 27/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Dec 27, 2007 2:57 pm    Titlul subiectului: Plz help difuzoare Toyota corolla. Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Am o Toyota Corolla hatchback an fabr. 2003 si am pus de curand pe masina un subwoofer JBL 1260 BR de 250W cu un amplif JBL 2060 si un HU Pioneer 40MP. Din fabr masina are 4 boxe si 2 tweetere, pe care as vrea sa le schimb. Ce imi puteti recomanda pt. un buget de 4-4.5 mil? Boxele o sa fie toate amplif de HU. Eu in general ascult Hip Hop si rock .Vreau un sunet cat mai bine echilibrat, nu neaparat multi dB.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 2:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pastreaza boxele originale. mai bine bagi insonorizare.
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ audi .....dak boxele au 30 de W pt ce insonorizare... ?
JohnnyWalker

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea am de ce sa pun insonorizare pt. boxele astea, au putere prea mica, ma gandeam sa schimb doar fata si sa pun http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/ cum vi se par?
Sus
Axel
Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa faci o treaba buna, pune-le pe astea:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/

Si cu o insonorizare bine facuta, ai scapat de griji.
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut!
uita de insonorizare cat timp o sa mergi pe amplificarea HU. mai bine mai strangi un pic cureaua si te orientezi pe R6A sau si mai bine pe MS6. cand o sa ai de gand sa iei si amplif pentru ele, si din punctul meu de vedere e pacat sa nu iei pt asa boxe, faci si o insonorizare. daca nu ai de gand sa le amplifici, mai bine mergi pe niste boxe mai ieftine.

bafta!

JohnnyWalker

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc de sfaturi dar chiar nu am sa mai pun inca un amplificator prea curand, as vrea niste boxe care sa se auda cat mai bine, sa redea toate frecventele inalte si medii dar nu asa puternice si nici atat de scumpe.
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astea zic ca ar fi ok:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/

JohnnyWalker

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu stateam in cumpana intre astea si Alpine-uri. Probabil ca o sa le iau pe astea. Mersi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum