Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Polyglass 165 V1 VS BLAUPUNKT Velocity vc172 VS DLS R6A

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Polyglass 165 V1 VS BLAUPUNKT Velocity vc172 VS DLS R6A Răspunde cu citat (quote)

Kre ar fi alegerea cea mai potrivita?Statia e JBL 75.4.Nu ma intereseaza inalte prea puternice kre sa zgarie,mai mult mediile.Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2007 6:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intrebare foarte dificila, si toate sunt boxe de calitate, cred ca ar trebui sa le asculti, asta ar fi cel mai indicat. despre focal am auzit numai de bine, dar daca vrei sa poti sa si dai in ele, atunci mergi pe velocity.

si eu as avea multe intrebari pe tema asta, dar inca am o configuratie ca suna destul de bine gto-gto

de exemplu sunt boxe facute sa bubuie bine si unele sa se auda foarte melodios, la fel si la amplificatoare, de ex jbl cu dls.

acum nici nu stiu ce e mai bine:

-sa se mearga pe aceeasi firma cu amplificatorul, de ex boxe jbl power
-sa se mearga pe boxe de fidelitate (focal) cu amplificator jbl
-sa se mearga pe boxe de bubuiala (jbl power) si amplif de claritate, dls
???
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate am mai citit pe aici, viitoarele mele boxe vor fi doua perechi de: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V2S/

asta as alege eu in momentul de fata, exceptand acum pretul. evident, nu le voi amplifica cu jbl, poate cel mai jos ar fi un DLS CA23, sper sa mai gasesc vre-unul facut prin suedia, nu china, din cate am inteles ca se practica mai nou pt linia clasic Mad
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2007 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Audi_a6 ptr raspunsuri.Eu as vrea sa merg p Focal,am auzit k exceleaza la medii si joase spre deosebire de DLS kre au inaltele mai puternice.Despre Blaupunkturi nu prea am auzit mare lucru(nu zic k nu ar fi bune)
Sus
leone
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 1:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva ceva despre Blaupunkt Velocity?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum