|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 4:31 pm Titlul subiectului: Polyglass 165 V1 VS BLAUPUNKT Velocity vc172 VS DLS R6A |
|
|
| Kre ar fi alegerea cea mai potrivita?Statia e JBL 75.4.Nu ma intereseaza inalte prea puternice kre sa zgarie,mai mult mediile.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 6:30 am Titlul subiectului: |
|
|
o intrebare foarte dificila, si toate sunt boxe de calitate, cred ca ar trebui sa le asculti, asta ar fi cel mai indicat. despre focal am auzit numai de bine, dar daca vrei sa poti sa si dai in ele, atunci mergi pe velocity.
si eu as avea multe intrebari pe tema asta, dar inca am o configuratie ca suna destul de bine gto-gto
de exemplu sunt boxe facute sa bubuie bine si unele sa se auda foarte melodios, la fel si la amplificatoare, de ex jbl cu dls.
acum nici nu stiu ce e mai bine:
-sa se mearga pe aceeasi firma cu amplificatorul, de ex boxe jbl power
-sa se mearga pe boxe de fidelitate (focal) cu amplificator jbl
-sa se mearga pe boxe de bubuiala (jbl power) si amplif de claritate, dls
??? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate am mai citit pe aici, viitoarele mele boxe vor fi doua perechi de: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V2S/
asta as alege eu in momentul de fata, exceptand acum pretul. evident, nu le voi amplifica cu jbl, poate cel mai jos ar fi un DLS CA23, sper sa mai gasesc vre-unul facut prin suedia, nu china, din cate am inteles ca se practica mai nou pt linia clasic  |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Dum Apr 01, 2007 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Merci Audi_a6 ptr raspunsuri.Eu as vrea sa merg p Focal,am auzit k exceleaza la medii si joase spre deosebire de DLS kre au inaltele mai puternice.Despre Blaupunkturi nu prea am auzit mare lucru(nu zic k nu ar fi bune) |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 1:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Stie cineva ceva despre Blaupunkt Velocity? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|