Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

portofelul cu BANU
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 1:34 pm    Titlul subiectului: portofelul cu BANU Răspunde cu citat (quote)

Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Orice asemanare cu persoane reale este pu*a coincidenta.

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acesta este un adevarat portofel 1DIN Smile) nu ce am mai vazut prin alte poze si alte topicuri Smile
da' de ce ai pus aia de 500 prima? 500 > 100, nu? da mai bine Wink)

vezi cu sistemul antifurt, ca e riscant!
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dorine facem 50-50 ca vad ca te pricepi..eu tin de sase.
Incerca sa ma concureze ca aveam si eu o poza mai demult ceva de genul cred ca de aia m-a si mentionat in titlu.

SANY0127.JPG
 Description:
 Filesize:  437.47 KB
 Viewed:  363 Time(s)

SANY0127.JPG

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am analizat si eu poza, ca e mai de calitate! La tine nu vad decat o culoare galbena asa, ceea ce e de rau Razz bancnotele de 50 sunt cam mititele, umfla portofelul degeaba, se rupe pielea si apoi tre sa iei altul.

am experienta in masini care mi-au fost sparte presupun ca vroiai sa spui ...
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai sunt banii "din alocatie"..nu prea are ce sa iasa la zoom ca nu e suma mare..zoom-ul e in functie de suma =))
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
dorin
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum, amandoi aveti grija, cu banii aia. mie mi-a fost sparta masina, indoind usa, si initial am spus ca nu au furat nimic, insa cand am ridicat privirea in sus, plafoniera era jumate scoasa, dar se tinea bine. La opel plafoniera e prinsa pe un cadru de metal, nu iese asa cu una cu doua din plafon Smile)
Sus
vladcosmin
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si despre ce canta?De dusmani,"valoare" alea alea Smile)........sau am gresit,cred ca primul portofel recita,recita Luceafarul Very Happy.Nice,si sa tragi cat mai mult de ei,sa nu ii spargi asa repede Very Happy
Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin a scris:
oricum, amandoi aveti grija, cu banii aia. mie mi-a fost sparta masina, indoind usa, si initial am spus ca nu au furat nimic, insa cand am ridicat privirea in sus, plafoniera era jumate scoasa, dar se tinea bine. La opel plafoniera e prinsa pe un cadru de metal, nu iese asa cu una cu doua din plafon Smile)

Naspa, nu am patit niciodata si nici nu-mi doresc nici mie nici altora. Ca la urma urmei indiferent ce masina ai se deschide fara probleme...chiar si cu alarma..

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli > you

Nu am loc pentru portofel langa HU Sad

Sus
AlexBanu
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hahahaha...=))) asta le intrece pe toate...
5 stele de la mine...

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu-ti incape averea in portofel ssrli.
Vezi sa ai si ceva impamantare cand se lasa cu descarcari electrice ...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bai ma lesi .. cata invidie pe unii ! Laughing

ps : ssrli imi dai si mie 4 banutzi de 5 bani .. ca mai am nevoie de niste saibe ... bune conductoare ... bineinteles .. dedicate audio ! Very Happy

YM: shokaliptiku
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
bai ma lesi .. cata invidie pe unii ! Laughing

ps : ssrli imi dai si mie 4 banutzi de 5 bani .. ca mai am nevoie de niste saibe ... bune conductoare ... bineinteles .. dedicate audio ! Very Happy

Clar. 50 bani si ai de la mine alea 4 monede.

Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 2:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima poza m-a facut sa rad la ora asta cand mai era putin si adormeam cu capu pe tastatura Laughing Laughing ii bine ca mai ii si cineva cu simtu umorului pe aici, ca de certuri dai in fiecare topic Rolling Eyes tare de tot ssrli Laughing Laughing bv Cool
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile)), caterinca mare. SSRLI> you Smile) tie iti trebuia un portofel dala de femei, ca numai alea au compartiment dedicat pt monezi Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum