|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rosu adrian Pasionat
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 59 Locație: galati
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 12:11 pm Titlul subiectului: Posibila problema Jbl cs 300.1 |
|
|
Am posibilitatea sa cumpar la un pret derizoriu un amplificator Jbl 300.1 de la un coleg de munca, dar acesta mi-a zis ca ampliful e ars, ca i-am mai inlocuit inca odata finalul sau ceva de genul, o piesa care s-a ars.
Ieri cand i-am montat pe masina un amplificator de-al meu, mi-a adus si Jbl 300.1 sa ma uit la el si cand i-am montat pe masina Blaupunktul meu s-a mirat ca de ce leg remote-ul(habar nu avea ce e cu firul ala) si cand mi-a aratat Jbl-ul care zice ca e ars am observat ca marele meserias care i-l montase inainte legase in loc de remote un fir de la +statiei direct pe remote(in serie sau ceva de genul) si cica mai avea nust ce buton sa deschida ampliful.
Intrebarea este daca s-a facut improvizatia asta cu firul de remote si cu + ce se poate sa fie ars la acest amplif si cam care ar fi costurile de reparatie ca sa stiu daca merita sa il iau sau nu, daca se schimba ce e stricat la el si e montat corespunzator exista riscul sa se arda iar?
Parerea mea e ca a fost legat defectuos si a stat alimentat mai tot timpul si de asta sa se fi ars, sicer nici nu l-am mai probat sa vad daca il leg corespunzator pe masina daca merge sau ia vreo comanda.
Astept pareri
| Description: |
|
| Filesize: |
430.32 KB |
| Viewed: |
251 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Iun 01, 2010 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se arde nimic daca a facut puntea aia ca in poza... singurul lucru naspa e ca nu se oprea niciodata.
oricum din cauza aia nu pot ararea probleme.
finalii nu se ard din cauza aia... poti sa il tii almentat pana la nu-i ordine...partea proasta e ca iti consuma curentul din baterie.
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|