Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pot monta boxe de 20 pe fata la logan? pls cine are sa mi ..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
razvanypo

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 4:10 pm    Titlul subiectului: pot monta boxe de 20 pe fata la logan? pls cine are sa mi .. Răspunde cu citat (quote)

cine a montat boxe de 20 pe fata la logan sa mi zica si mie daca merg montate ca sa stiu daca imi iau de 20 plssss
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca incap... dar bineinteles va trebui sa pui inele din mdf fff groase si sa mai si decupezi din fatza de usa si din tabla, si nu in ultimul rand sa insonorizezi grav usha. dar sincer.. nu stiu daca merita... mai ales ca nu stiu daca exista sisteme de 20 cm... doar coaxiale, iar coaxialele merg mai bine pe spate. iti recomand sisteme de 16,5 pe fatza si la fel..mdf...insonorizare...
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine vorbeste de sisteme? poti alege configuratia full active si woofer-e de 20 cm gasesti pe la toti producatorii seriosi.

pentru 20 cm insa cred ca trebuie sa-ti faci fete noi de usa.
cat despre insonorizare...si la 16,5 si la 20 cm trebuie aceeasi insonorizare.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
razvanypo

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intrebare:daca as pune insonorizant pe tabla (nu pe aceea de care se prinde difuzorul, ci pe cea din exterior) credeti ca ar fii bine? si sa pun insonorizant pe tabla de care se prinde difuzorul(bineinteles si cu inele mdf) , dar sa pun doar putin peste marimea difului .astept opinii
Si in legatura cu boxele de 20 mai bine nu ma complic pt ca am masurat astazi lacasul ala tre sa decupez cam mult si tre sa tai si din fata de usa cam mult....cred ca o sa pun de 17 sau 16,5,ma gandeam la MTX,COUSTIC sau MAGNAT ma mai gandesc astept raspuns

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Aug 15, 2007 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune insonorizant si pe tabla exterioara si pe cea interioara. te opresti atunci cand, daca bati in tabla, nu mai "suna a gol" Laughing
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Aug 16, 2007 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cand usa este atat de grea ca le prinde destele celor care nu stiu sa o deschida din maner ci le baga unde nu trebuie Laughing

http://img135.imageshack.us/my.php?image=04fonomatox0.jpg

http://img144.imageshack.us/my.php?image=05placapflxm2.jpg

http://img69.imageshack.us/my.php?image=08fonomatfinalch3.jpg

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum