|
Autor |
Mesaj |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: pot monta boxe de 20 pe fata la logan? pls cine are sa mi .. |
|
|
cine a montat boxe de 20 pe fata la logan sa mi zica si mie daca merg montate ca sa stiu daca imi iau de 20 plssss _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca incap... dar bineinteles va trebui sa pui inele din mdf fff groase si sa mai si decupezi din fatza de usa si din tabla, si nu in ultimul rand sa insonorizezi grav usha. dar sincer.. nu stiu daca merita... mai ales ca nu stiu daca exista sisteme de 20 cm... doar coaxiale, iar coaxialele merg mai bine pe spate. iti recomand sisteme de 16,5 pe fatza si la fel..mdf...insonorizare... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
cine vorbeste de sisteme? poti alege configuratia full active si woofer-e de 20 cm gasesti pe la toti producatorii seriosi.
pentru 20 cm insa cred ca trebuie sa-ti faci fete noi de usa.
cat despre insonorizare...si la 16,5 si la 20 cm trebuie aceeasi insonorizare. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrebare:daca as pune insonorizant pe tabla (nu pe aceea de care se prinde difuzorul, ci pe cea din exterior) credeti ca ar fii bine? si sa pun insonorizant pe tabla de care se prinde difuzorul(bineinteles si cu inele mdf) , dar sa pun doar putin peste marimea difului .astept opinii
Si in legatura cu boxele de 20 mai bine nu ma complic pt ca am masurat astazi lacasul ala tre sa decupez cam mult si tre sa tai si din fata de usa cam mult....cred ca o sa pun de 17 sau 16,5,ma gandeam la MTX,COUSTIC sau MAGNAT ma mai gandesc astept raspuns _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune insonorizant si pe tabla exterioara si pe cea interioara. te opresti atunci cand, daca bati in tabla, nu mai "suna a gol"  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
|
Sus |
|
 |
|