Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pot sa pun temporar un GZ boxe la Logitech z-5500

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 5:01 pm    Titlul subiectului: Pot sa pun temporar un GZ boxe la Logitech z-5500 Răspunde cu citat (quote)

am sistem audio logitech z-5500 si vreau sa leg difuzorul http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/ la ele ar merge ?

logitech-ul are 8 ohmi impedeanta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot asa vreau sa pun si eu dar la un Logitech z2300 aceste boxe auto http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Auto/Boxe_auto/Sony/Boxe_auto_Sony_XS-F6947R Logitechul are impedanta 8 ohm
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: Re: Pot sa pun temporar un GZ boxe la Logitech z-5500 Răspunde cu citat (quote)

moisoiu a scris:
am sistem audio logitech z-5500 si vreau sa leg difuzorul http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/ la ele ar merge ?

logitech-ul are 8 ohmi impedeanta

Z5500 - 62 W front, 62 W rear, 69 W center - 8 ohm
Poti sa pui gz-urile pe sistem, de preferat in locul centrului (din cauza puterii putin mai mare).
Le pui in serie si gata. O sa ai in jur de 30 w pe fiecare. Banuiesc ca urmatoarea intrebare este: "de ce nu pe iesirea de subwoofer? 188w suna mai bine." Pentru ca ar trebui demontat carcasa sub-ului si pt ca are sunet filtrat (adica in difuzor ai numai semnal taiat jos - bas). Nu iti recomand.

ADI, iti recomand sa lasi sistemul asa cum e... nu o sa ai un plus de calitate sau ceva.. Moisoiu o sa simta un plus pe medii, necesar chiar pt 5500, dar la tine o sa fie doar 2 boxe in plus.
Z2300 - Putere satelit 40W, putere subwoofer 120W
Daca tii neaparat, acelasi lucru.. semnal din sateliti.

P.S. pt amandoi. Daca vreti neaparat sa luati putere din sub... nu se merita.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diferenta de 7w nu o sa o simti in absolut nici un caz. Mai ales fiindca e diferenta de la 62 la 69w.
Sus
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms e bine Smile imi era frica sa nu le ard sau ceva pentru ca stiu ca amplificatorul trebuie sa fie mai mare sau egal cu difuzorul
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moisoiu a scris:
ok ms e bine Smile imi era frica sa nu le ard sau ceva pentru ca stiu ca amplificatorul trebuie sa fie mai mare sau egal cu difuzorul

Intrebare (legata de mitul cu daca difuzorul e "prea puternic pentru amplif" se arde difuzorul).
Sa zicem ca ai un amplificator mai puternic decat difuzorul. Tot timpul difuzorul primeste toata puterea ?

Sus
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai eu am logitech z230 si de 25 % volum incepe sa distorsioneze satelitii ... Daca ii pui niste difuzoare auto ar merge ??? conteaza impedanta ?? astea sunt boxele care vreau sa le pun au 90 watti rms http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Auto/Boxe_auto/Sony/Boxe_auto_Sony_XS-F6947R
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum