Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

poti face din asta un subwoofer pt acasa?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
razvan97

Data înscrierii: 25/Ian/2013

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2013 3:05 pm    Titlul subiectului: poti face din asta un subwoofer pt acasa? Răspunde cu citat (quote)

difuzorul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W310D4/ intr-o incinta inchisa!

un amplificator http://www.****.ro/product/ics-amplifiers/xm-gtx6041#tab

si o sursa de calculator http://www.*****.ro/surse/sursa-njoy-400wgx-400w

daca merge imi poate spune cineva cum se face???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2013 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e compatibil subwooferul(2 ohmi) cu amplificatorul(4 ohmi).Daca legi wooferul la 8 ohmi vei primi fff putina putere de la amplificator care oricum e f slabut
Sus
razvan97

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2013 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi as putea sa-mi iau alt amplificator!dar nu am decat 350-400 pt amplif!
o recomandare ceva?
Sus
razvan97

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2013 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai mult ma intereseaza cum se face,cum se leaga intre ele si daca merge!
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2013 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti trebuie un monobloc care e stabil la 2 ohmi.De mers o sa mearga dar sa nu abuzezi de ele,da un search,s-a mai discutat in amanunt cum se face
Sus
michell
Pasionat

Data înscrierii: 02/Oct/2011
Locație: IASI

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la sursa o sa ai 12v dar nu o sa ai amperejul care trebuie. am probat si eu amplificator auto pe sursa de la pc si la putere mare nu prea face fata sursa. banii care ai dai pe toate cauti si iti cumperi un subwoofer activ de casa si ai rezolvat problema. Wink
Sus
razvan97

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi ce amperaj iti trebuie???sau gasesc vre-o alternativa??
Sus
razvan97

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

michell a scris:
de la sursa o sa ai 12v dar nu o sa ai amperejul care trebuie. am probat si eu amplificator auto pe sursa de la pc si la putere mare nu prea face fata sursa. banii care ai dai pe toate cauti si iti cumperi un subwoofer activ de casa si ai rezolvat problema. Wink

mi-as cumpara si un subwoofer activ de casa dar nu am aceeasi putere de la el Sad(
Sus
georgebaciu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2012
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa am zis si eu ca vreau unul auto ca are putere, dar credema ca e foarte slab in casa
nu se simte bassul atat pe cat vei crede tu
eu am un hifonics titan de 400 w rms , masina mi-o scutura la propriu iar in casa se aude mai bn geniusul ala de 5.1

razvan97

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sa inteleg ca e mai bine sa-mi abandonez proiectul si sa ma orientez spre altceva
Sus
razvan97

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ar fi sa-mi iau un sist de camera buget 500-700 lei!care ar fi ala??
Sus
georgebaciu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2012
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2013 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea ar fi sa.ti iei unul sh, de exemplu [url]http://www.********.ro/boxe-logitech-5-1-z-5500-505w-rms-970115-0914/pd/EC9HBBBBM/[/url] gesesti sh la bugetul pe care il ai tu disponibil
michell
Pasionat

Data înscrierii: 02/Oct/2011
Locație: IASI

MesajTrimis: Mar Ian 29, 2013 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite mai inainte am facut si eu o proba la un spl dynamic v300d2 pe care il pe masina si am vrut sa vad cum se aude in camera. camera are undeva intre 26-28mp. ma gandeam sami vand subwooferul de 18" ca am zis sa numi mai ocupe loc degeaba si mam lamurit ,suna f slab fata de cum suna pe masina. zdragane mobila si alte chestii dar basul nu prea il auzi. fiecare difuzor este cu aplicatia sa, uite aici un subwoofer dragut si nu prea scump http://www.*********8.ro/magazin/4800-subwoofer-activ-yamaha-yst-sw300.html
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2013 12:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu contest faptul ca "fiecare difuzor cu aplicatia lui" dar daca vrei sa pui un subwoofer de masina in casa trebuie sa faci o incinta corespunzatoare, incinta trebuie antifonata cu pasla fono absorbanta...

Ce-a mai buna solutie in casa este un subwoofer orientat catre SQ cu un QTS mare si bagat intr-o incinta sealed cu pasla fono-absobanta si un amplif de casa care sa stie sa-ti taie semnalul trece jos variabil.

Combinatia nu este foarte ieftina...

john09

Data înscrierii: 28/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 23, 2013 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Ca tot veni vorba de subwoofer de masina in casa, detin un TS-W307D2, bineinteles gadilat cu un amplificator de 400w rms si pot sa spun ca se aude foarte bine (pentru mine) prima oara cand am ascultat la volum ridicat mi-a scuturat vinaromul dupa tavan. Nu se merita sa dai atatia bani pentru un amp de masina, sursa si subwoofer. Sursa aia e o pocnitoare, o sa scada voltajul, ne-avand destul amperaj pe 12v si o sa intre in protectie. Doar cu un amplificator "de casa" poti sa faci ceva treaba, o sa coste mult mai mult dar pentru mine a meritat. Daca ai intrebari, nu ezita.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum