Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

preout 2..4V

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: preout 2..4V Răspunde cu citat (quote)

cu ce ne ajuta PRE OUT urile HU in 2V sau 4V ... cum se schimba setarea statiei in functie de V PRE OUT urilor !
knd vrem un HU ... si ne intereseaza sa folosim preamfplificarea pt o statie cu care sa amplificam un subwoofer ... spre ce ar treb sa ne indreptam ... 2 sau 4V !?

multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Din cate am citit si eu pe aici am inteles ca cele cu iesire pe 4V au o calitate mai buna, Si asta e si parerea mea.Dar mai bine asteptam un raspuns de la cineva care sa stie mult mai bine despre ce e vorba Wink
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si asta sar putea sa fie ... dar stiu ca reglajul GAIN ului statiei depinde de V preamplificarii .. si stiu ca cu cat GAIN ul e dus mai sus ... cu atat se aude bass ul mai tare ! Very Happy Razz si practic asta ma intereseaza ... sa dau bass ul cat mai tare !

numa bine !
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gainul la statie daca ai hu cu pre out de 4 v va fi mai mic decat la cel de 2 v.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm ... ai dreptate ... cu cat am preout ul mai puternic ... GAIN ul statiei il duc spre minim ... la scala cu mV ... dar se aude mai tare ... gresesc !?
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se aude la fel nu e nici o diferenta pentru ca sunt statii care au intrarea pentru hu reglabila.
si daca nu are nu va fi diferenta in sunet pentru ca gainul nu este volumul statie.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm ... io am un 75.2 ... si gain ul schimba f mult volumul statiei !
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de preferat e sa fie pe 4v preout-ul pentru ca vei avea zgomot de fond mai si distorsiuni mai mici din cate stiu.ai grija cu gain-ul ala ca iti arzi subul din cauza distorsiunilor
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am citit undeva in alt topic dar nu mai stiu care, ca HU-rile mai vechi au preul mai mic de 2V, cele mai noi intre 2 si 4, iar cele mai scumpe dintr-o clasa superioare mai mult de 5V si cica ar conta si pentru statie si pentru calitate. Asta daca cumva nu am inteles eu gresit.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 2:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

George are dreptate.
Un preout mai puternic iti permite sa tii statia mai jos reducand astfel din zgomot si distorsiuni. Puterea data de statie va fi aceiasi.
In cazul unui reglaj incorect o statie va suna aparent mai tare dar de fapt sunt numai distorsiuni care pot provoca arderea difuzorului si poate chiar a statiei.

Shokaliptikule, ai grija cu gain-ul tau... lasa-l cum l-am pus la Brasov... altfel sa nu vii cu woofer-ul la garantie, OK? Smile
Eu inteleg ca vrei bass de sa-ti sara luneta dar nu forta sculele.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oke ... am inteles ! Very Happy
mc frumos de raspuns !!!

cu respect ... numa bine !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum