| |
| Autor |
Mesaj |
MIRCEA-S
Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: Preturile nu-s cele de pe site |
|
|
| Am comandat ieri DLS B6A, pretul afisat pe site era 229.9 si scria ca taxa de livrare oriunde in tara e 20 ron, asa ca am pregatit 250 ron. Azi la livrare curierul mi-a cerut 285 ron. Eu cred ca clientii ar trebui sa stie ca vor plati 35 de lei in plus fata de pretul afisat pe site. De asemenea anumite produse ar trebui scoase de pe site, spre exemplu in ianuarie am comandat Hertz DSK165, si mi s-a spus ca depinde de importator. Am dat in fiecare saptamana telefon si dupa 2 luni de nereusite am renuntat si am cumparat DLS. Parerea mea e ca daca un produs nu poate fi adus in termen de 2 luni de la comanda nu va fi adus nici ulterior si ca e mai cinstit fata de cumparatori sa fie scos de pe site, urmand ca ulterior cand importatorul il va aduce sa fie reintrodus in oferta. Aceasta e parerea mea, si rog colegii de pe forum sa ma corecteze daca gresesc. Multumesc, un client care a dat pana acum 40 de telefoane pt a cumpara la final alte boxe decat isi dorise si la un pret cu 10% mai mare decat cel afisat. |
|
| Sus |
|
 |
malakay088 Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008 Mesaje: 169 Locație: in sound....
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stii...cum e.....gresesti...vezi ca pe facutra...pretu....la boxe...sau ce ai luat...tu...e cel de pe site.....iti ia 200 mii.....pana....la sediul...in judetul care esti iar apoi + nush cat mai vat vine...unde stai tu ....EXEMPLU:Eu stau in judetul bacau...sediul fan curier este la bacau si la onesti...faza e ca eu stau in Moinesti...si moinestiul apartine de onesti...nu de bacau....imi ia 200 mii pan la onesti...si daca stateam in onesti..mil livra in orash.....si nu mai lua nici un ban....EU FIIND DIN MOIIN...L-am cerut acasa..nestiind la fel ca tine....la vreo 45 km de onesti...si mia luat 700 mii..soarta |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pretul acestor difuzoare pana ieri a fost 264.9 RON, pret in vigoare la data comenzii dvs.
Aseara anumite produse DLS printre care si B6A au suferit o modificare de pret care a intrat in vigoare de astazi.
Comanda dvs fiind deja sosita si facturata a fost trimisa cu pretul vechi, in vigoare pana ieri inclusiv.
Pentru a verifica acest lucru puteti verifica email-ul de confirmare a comenzii care v-a fost trimis ieri la ora 12:39. In acest email apare comanda dvs cu B6A la pretul de 264.9 RON.
265+20 -> asa rezulta suma de 285 achitata de dvs.
Ne pare rau pentru confuzia creata de aceasta modificare a pretului. |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:01 pm Titlul subiectului: asa-s eu mai ghinionist.... |
|
|
| se pare ca asa-s eu mai ghinionist....ce caut eu nu mai exista si cand ma decid sa comand altceva a doua zi scade pretul...(si la bucuresti m-am internat luna trecuta pt operatie de ligament, dupa 7 zile trebuia sa ajung acasa, m-am infectat pe acolo, am platit si 100 de milioane si am venit acasa cu genunchiul cat o varza.....) multa sanatate la toata lumea. |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:06 pm Titlul subiectului: am tot verificat mailuri si nu am primit nimic |
|
|
| nu am primit nici un mail (am internet acasa de 8 ani si stiu sa deschid un mail) daca as fi primit vreun mail cu pretul ce trebuia sa-l platesc nu as mai fi postat chestia asta pe site......... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| verificati va rog si folderul bulk/spam - yahoo are tendinta de a muta acolo multe din emailurile trimise de noi, e o problema mai veche. |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: pai....stiam ca trebuie sa verific in bulk |
|
|
Am internet de dinainte sa apara windows98... si am calculator acasa de dinainte sa apara windows 3.1 (proiectam cladiri in Franta si poduri pentru TGV-uri si trimiteam proiectele pe internet inca din 1996). Am mesajul de inscriere pe forum din 1 februarie 2008, (care nu a intrat in bulk), si nu sterg niciodata mesajele din bulk inainte sa le verific cine mi le-a trimis.
Daca as fi vazut mesajul de la dv in bulk sau in inbox nu as fi postat pe site nimic. Mult noroc la toata lumea. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 5:19 am Titlul subiectului: |
|
|
daca nu iti convenea pretul puteai sa refuzi comanda, era cel mai corect... decat sa te simti pacalit, inselat, mintit si altele...
eu anul trecut am luat un jbl p1222 cu 6mil fix, si asta dupa ce se anuntase ca taxele vamale la produse electronice si electrocasnice a scazut cu 30%...si evident ca pana nu s-a terminat stocul importatorului, produsele nu au suferit scadera de pret scontata...evident, dupa mai putin de o luna, pretul era undeva la 4,6 mil evident nu m-am suparat, si mereu imi spuneam ca difuzorul meu e mai smecher ca a costat 6 mil:))
asta s-a intamplat si la tine, undeva in lantul distributiei s-a creat o modificare, dar tu poti fi mandru ca boxele tale sunt mai scumpe decat cele actuale  |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 2:15 pm Titlul subiectului: e totul ok |
|
|
| stai linistit ca am luat eu multe tzepe la viata mea, 35 lei in plus nu se vede, dupa ce toata luna februarie am stat cu febra dormind 3 ore pe noapte din cauza ca m-am infectat in spitalul militar. mi-a zis doctorul sa pun gheata, i-am spus ca nu e gheata, tot asa 3 zile la rand pana mi-am luat frigider. (daca mi-am cumparat frigider de 6.5 milioane pt ca un amarat de spital nu-mi poate da pungi cu gheata si daca am dat 100 milioane ca sa ma trezesc infectat cu stafilococ iti dai seama ca nu ma uit la 35 lei, si obiectia mea era doar o chestie si nu o solicitare de a primi banii inapoi). ma mai duc prin Bucuresti cand mi-oi vedea ceafa... |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
Data înscrierii: 16/Feb/2008 Mesaje: 32 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 23, 2008 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
am inteles cu totii ideea ta....si acum spune-ne, te rugam, cum se aud si daca esti multumit de achizitie _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Dum Mar 23, 2008 9:52 pm Titlul subiectului: mai e un pic de asteptat |
|
|
aici la cluj se sta la coada pentru montat, asa ca doar in 1 aprilie imi vine randul si abea dupa aceea va pot spune daca-s multumit sau nu.
din pacate eu ma pricep prea putin, difuzoarele vor fi puse direct, fara amplificare, si eu neavand alte boxe cu care sa le compar nu stiu in ce masura va pot fi de ajutor. dar am sa va spun daca-s multumit de ele sau nu. |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Lun Mar 31, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fi baiat destept si monteaza-le singur In felul asta ai sa recuperezi cei 35 lei si ai sa fi multumit ca ai facut-o cu mana ta Nu cred ca ar fi o problema prea mare daca proiectai de pe atunci ...e vb de 2 fire  _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
| Sus |
|
 |
MIRCEA-S
|
Trimis: Dum Apr 06, 2008 4:07 pm Titlul subiectului: La reprezentanta din Cluj is cam slabi |
|
|
Am fost in Cluj la reprezentanta, si-s cam dezamagit de ei... M-au intrebat daca "sa mai puna si tweeterele" si cand le-am zis ca da s-au mirat cum de am asa de mari pretentii.
Au vrut sa le puna fara filtre, si a trebuit sa le arat eu pe prospect ca daca nu sunt puse filtrele sunetul e mai rau si se pot arde tweeterele.
S-au chinuit aproape 3 ore.... si pana la urma tot cu filtrul in usa am ramas desi scrie pe prospect ca in usa poate sa apara umezeala si ca nu se recomanda montarea filtrului in usa.
Acum stiu si eu cum se monteaza, daca voi avea de montat vreodata player si boxe am sa mi le montez singur, si cel putin la fel de bine ca cele montate la reprezentanta Citroen.
La player am optiuni de filtru-trece-jos si filtru-trece-sus 80/100/...180Hz,
oarece ar fi mai bine sa selectez???
Nu-s prea multumit de cum se aud boxele...dar, dupa cum spuneam, ce doream sa cumpar nu-mi puteau aduce cei de la be-loud desi aparea in oferta. (boxele sint pt prietena mea, cand o sa cumpar pt mine o sa cumpar altceva) |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Apr 06, 2008 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu esti singurul care s-a confruntat cu asa ceva la reprezentante...baietii de acolo nu au prea multe cunostinte de domeniul car-audio.
thunder rock ti-a zis sa le montezi singur:D
in ceea ce priveste umezeala din interiorul usii,nu-ti fa probleme.
eu am filtrele in usa de mai bine de un an si nu am avut probleme cu ele din acest punct de vedere.
fitrul trece sus il poti pune pe 80hz.
asta ar face ca in difuzoare sa ajunga frecvente de peste 80hz, cele de sub acest prag urmand sa fie atenuate (cred ca atenuarea e de 12db/octava)
de asemenea s-ar putea sa fie putin cam sus HPF-ul la 80hz, avand in vedere ca nu ai woofer.
eu iti recomand sa il lasi oprit daca nu asculti muzica foarte tare.
filtrul trece jos (LPF) nu o sa il poti folosii decat daca iti pui woofer. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|