|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
MajeStik
Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 26 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 21, 2014 11:30 pm Titlul subiectului: Problema Alpine CDE-180RM |
|
|
Salutare,
Tocmai ce am achizitionat un Alpine CDE-180RM de la beloud, l-am montat, am bagat un stick in el cu vreo 300 de melodii intr-un folder si am avut surpriza ca dupa 70 de melodii sa treaca la un alt folder. Nu am inteles de ce, cumva am vreo restrictie la numarul de melodii pe folder ? M-am uitat in cartea lui si nu scrie nimic despre asa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2014 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
eu stiam ca nu trebuie sa pui mai mult de 100 intr-un folder nu de 70, asa face la fiecare 70 sau s-a intamplat o data? daca face asa mereu inseamna ca asa e 'setat' el.
in rest esti multumit de el, sunet, calitate? astea-s is modele mai noi si de asta intreb daca si-au pastrat calitatea? |
|
| Sus |
|
 |
MajeStik
Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 26 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2014 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt multumit, are multe setari pentru fidelitate si bass, daca stii cum sa le faci scoti un sunet incredibil din el. Acum nu pot sa iti spun in comparatie cu alt model pentru ca nu am mai avut recent, am avut acum cativa ani un alpine destept dar nu aveam subwoofer si statie. In general sunt multumit de el, se aude foarte bine, arata foarte bine.
Am refacut folderele si am vazut ca la 100 trece la alt folder acum. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|