|
|
|
Autor |
Mesaj |
IonutCT
Data înscrierii: 19/Sep/2011 Mesaje: 3 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Sep 19, 2011 6:54 pm Titlul subiectului: Problema Amplificator Mac Audio ZX2000 Black Edition |
|
|
Salutare tuturor!
Sunt nou pe aici si imi cer scuze daca am postat gresit.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/Agressive_Bass_Pack/
Am cumparat de curand(~3 sapt) un kit mac Audio Agressive Bass Pack, toate bune si frumoase pana ieri cand in timp ce ascultam muzica deodata se opreste bassul. Nu ascultasem decat de vreo 30 de min la un volum decent nu la maxim. Am verificat statia sa vad daca nu intrase cumva in protectie dar nu a fost asa. Am pus mana pe ea, era calda foarte putin. Ma gandeam sa nu fie problema la RCA-uri dar nu aveau nici o problema. Subwoofer-ul fonctioneaza, Statia functioneaza (ledul verde power este aprins) dar sunet nu exista. Ce pot face? Se poate sa se fi ars iesirea din statie sau din HU (Sony CDX-GT620U) ?
Multumesc si astept parerile voastre! |
|
Sus |
|
 |
IonutCT
|
Trimis: Lun Sep 19, 2011 7:25 pm Titlul subiectului: Problema rezolvata |
|
|
Am rezolvat problema! Am dat amplificatorul pe FULL si mergea. Dupaia l-am trecut pe LPF si nu a mai fost nici o problema. Bine ca am scapat:D Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
teLOVEsc_08
Data înscrierii: 21/Feb/2011 Mesaje: 45 Locație: Bucuresti sect.3 str.voiosiei , nr.21
|
Trimis: Lun Sep 19, 2011 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuzama ca intervin si eu in postul tau dar aceiasi problema o am si eu in aceiasi maniera mi sa intamplat si mie cu spusele tale si ningura nedumerire este ca nu a intrat in PROTECTIE , nare finali arsi nare rca-urile arse (nici apl. nici HU) a fost dusa la la cnv f priceput de pe acest forum si nu a stiut ce sai faca reformulez "asa statie mai rar mi-a dat Dumnezeu sa repar"(nu dau nume ca nu este frumos) ...in concluzie daca ne poate ajuta si pe noi cnv as fi tare fericit deoarece la un servis mia cerut 200 de ron pt diagnosticare si urmatoarele reparati nespuse de ei cred ca vroiau sa schimbe in plus sau au bagat de la ei ..... MULTUMES CELOR CARE NE RASPUND
ps:SCUMA daca te superi am sa sterg postul daca te deranjeaza (amplificator Xtreme 124sx 1x200 2x100 W masurati am sa atasez si cateva poze MULTUMESC CELOR CARE NE DA UN RASPUNS ) |
|
Sus |
|
 |
IonutCT
|
Trimis: Lun Sep 19, 2011 7:40 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
Nu e nici o problema. Eu am rezolvat. Am scris mai sus cum am procedat. Chiar ma gandesc ce s-a putut intampla.. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|