Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema Amplificator Mac Audio ZX2000 Black Edition

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
IonutCT

Data înscrierii: 19/Sep/2011
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 6:54 pm    Titlul subiectului: Problema Amplificator Mac Audio ZX2000 Black Edition Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!
Sunt nou pe aici si imi cer scuze daca am postat gresit.

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/Agressive_Bass_Pack/

Am cumparat de curand(~3 sapt) un kit mac Audio Agressive Bass Pack, toate bune si frumoase pana ieri cand in timp ce ascultam muzica deodata se opreste bassul. Nu ascultasem decat de vreo 30 de min la un volum decent nu la maxim. Am verificat statia sa vad daca nu intrase cumva in protectie dar nu a fost asa. Am pus mana pe ea, era calda foarte putin. Ma gandeam sa nu fie problema la RCA-uri dar nu aveau nici o problema. Subwoofer-ul fonctioneaza, Statia functioneaza (ledul verde power este aprins) dar sunet nu exista. Ce pot face? Se poate sa se fi ars iesirea din statie sau din HU (Sony CDX-GT620U) ?
Multumesc si astept parerile voastre!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IonutCT

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 7:25 pm    Titlul subiectului: Problema rezolvata Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat problema! Am dat amplificatorul pe FULL si mergea. Dupaia l-am trecut pe LPF si nu a mai fost nici o problema. Bine ca am scapat:D Multumesc!
Sus
teLOVEsc_08

Data înscrierii: 21/Feb/2011
Locație: Bucuresti sect.3 str.voiosiei , nr.21

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuzama ca intervin si eu in postul tau dar aceiasi problema o am si eu in aceiasi maniera mi sa intamplat si mie cu spusele tale si ningura nedumerire este ca nu a intrat in PROTECTIE , nare finali arsi nare rca-urile arse (nici apl. nici HU) a fost dusa la la cnv f priceput de pe acest forum si nu a stiut ce sai faca reformulez "asa statie mai rar mi-a dat Dumnezeu sa repar"(nu dau nume ca nu este frumos) ...in concluzie daca ne poate ajuta si pe noi cnv as fi tare fericit deoarece la un servis mia cerut 200 de ron pt diagnosticare si urmatoarele reparati nespuse de ei cred ca vroiau sa schimbe in plus sau au bagat de la ei ..... MULTUMES CELOR CARE NE RASPUND

ps:SCUMA daca te superi am sa sterg postul daca te deranjeaza (amplificator Xtreme 124sx 1x200 2x100 W masurati am sa atasez si cateva poze MULTUMESC CELOR CARE NE DA UN RASPUNS )
Sus
IonutCT

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 7:40 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Nu e nici o problema. Eu am rezolvat. Am scris mai sus cum am procedat. Chiar ma gandesc ce s-a putut intampla..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum