|
Autor |
Mesaj |
agbl
Data înscrierii: 25/Mar/2012 Mesaje: 41
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 11:23 am Titlul subiectului: Problema amplificator / mufa |
|
|
Am un mpx fearless 4000d si mi s-a rupt mufa rca, varful a ramas inauntru.
1. Cum scot varful de acolo?
2. Pot sa tai mufa si sa pun alta pe cablul asta, sau trebuie luat alt cablu? |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
varful nu ai cum sa il scoti trebuie schimbata mufa
se poate pune alta mufa pe cablu dar eu recomand schimbarea cablului ca e cam slab calitativ |
|
Sus |
|
 |
agbl
|
|
Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
as aam patit si eu exact da oo sa incerc sa pun in cap picatura la ceva subtire sa se lileasca de ciocu ala care ee ramas inauntru si dupa il trag ////bafta o sa incerc cu superglu am incerecat da la tras ff putin |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
esti din bucuresti ?
daca da poti sa imi aduci mie statia sa iti schimb mufa si iti dau si cablu rca
 |
|
Sus |
|
 |
agbl
|
Trimis: Mar Ian 15, 2013 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din fericire nu sunt din bucuresti
Nu am pistol de lipit dar am gasit pe cineva sa mi-o lipeasca, iar cablurile mi-au venit acum 10 min (InPhase alea albastre).
Multumesc tuturor. |
|
Sus |
|
 |
agbl
|
Trimis: Mie Ian 16, 2013 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu alta problema
Am legat + in amplificator, cand sa pun si GND mi-a facut flama pe intrare. In manualul ampificatorului scrie ca se pune GND iar la final de tot (dupa ce-mi leg toate cablurile de semnale) se pune +.
Eu am incercat cu GND, apoi + (deci invers fata de prima data, fara semnale) si mi-a facut iarasi flama. Daca fac cum am scris mai sus (GND, semnale, +) se mai intampla buba? am verificat si GND e legat bine de caroserie. |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mie Ian 16, 2013 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Man i-ai dat drumul merge? Flama face la toate daca nu esti atent.
In privinta RCA-urilor, fratilor nu va inteleg de ce va cumparati de-a gata!?
Cele mai de calitate RCA-uri sunt alea facute de voi insasi. Cumparat 4-5 m de cablu pt microfon cu fir litat, niste mufe profi dar nu foarte scumpe... Si ajungi in jurul sumei de 70 80 ron cu niste rca-uri profesionale.
Cumparat de-a gata v-i se rup mufele prin statii si va intrebati de ce
Eu sunt socat, este prima oara cand vad asa ceva. Pai sa m-i se fii intamplat asa ceva... _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
agbl
|
Trimis: Joi Ian 17, 2013 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am panicat degeaba: totul e OK acum. Cablul e mult mai gros decat intrarea amplificatorului, cam de fiecare data cand incercam sa-l indes, facea scanteie pana la urma am reusit.
Nu m-am apucat sa imi fac singur cabluri deoarece ma gandeam ca e suficient ce se gaseste in comert (si nici nu stiam cum).
Referitor la calitate: pe langa mufa rupta cu totul, celeilalte mufe tata i-a ramas carcasa de metal inauntru.. si a iesit doar plasticul. ) din fericire am scos-o cu o andrea. |
|
Sus |
|
 |
|