Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema amplificator / mufa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
agbl

Data înscrierii: 25/Mar/2012

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 11:23 am    Titlul subiectului: Problema amplificator / mufa Răspunde cu citat (quote)

Am un mpx fearless 4000d si mi s-a rupt mufa rca, varful a ramas inauntru. Crying or Very sad

1. Cum scot varful de acolo?
2. Pot sa tai mufa si sa pun alta pe cablul asta, sau trebuie luat alt cablu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

varful nu ai cum sa il scoti trebuie schimbata mufa
se poate pune alta mufa pe cablu dar eu recomand schimbarea cablului ca e cam slab calitativ
Sus
agbl

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi alexandru.antrax, asta o sa si fac.

Sunt ok astea? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/In_Phase/IP5R/
Sus
byty007
Pasionat

Data înscrierii: 13/Oct/2012
Locație: drobeta tr severin

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as aam patit si eu exact da oo sa incerc sa pun in cap picatura la ceva subtire sa se lileasca de ciocu ala care ee ramas inauntru si dupa il trag ////bafta o sa incerc cu superglu am incerecat da la tras ff putin
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 14, 2013 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti din bucuresti ?
daca da poti sa imi aduci mie statia sa iti schimb mufa si iti dau si cablu rca

Sus
agbl

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2013 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din fericire nu sunt din bucuresti Very Happy
Nu am pistol de lipit dar am gasit pe cineva sa mi-o lipeasca, iar cablurile mi-au venit acum 10 min (InPhase alea albastre).

Multumesc tuturor.
Sus
agbl

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2013 9:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu alta problema Very Happy

Am legat + in amplificator, cand sa pun si GND mi-a facut flama pe intrare. In manualul ampificatorului scrie ca se pune GND iar la final de tot (dupa ce-mi leg toate cablurile de semnale) se pune +.

Eu am incercat cu GND, apoi + (deci invers fata de prima data, fara semnale) si mi-a facut iarasi flama. Daca fac cum am scris mai sus (GND, semnale, +) se mai intampla buba? am verificat si GND e legat bine de caroserie.
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2013 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Man i-ai dat drumul merge? Flama face la toate daca nu esti atent.

In privinta RCA-urilor, fratilor nu va inteleg de ce va cumparati de-a gata!?

Cele mai de calitate RCA-uri sunt alea facute de voi insasi. Cumparat 4-5 m de cablu pt microfon cu fir litat, niste mufe profi dar nu foarte scumpe... Si ajungi in jurul sumei de 70 80 ron cu niste rca-uri profesionale.

Cumparat de-a gata v-i se rup mufele prin statii si va intrebati de ce Very Happy

Eu sunt socat, este prima oara cand vad asa ceva. Pai sa m-i se fii intamplat asa ceva...

agbl

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2013 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am panicat degeaba: totul e OK acum. Cablul e mult mai gros decat intrarea amplificatorului, cam de fiecare data cand incercam sa-l indes, facea scanteie Very Happy pana la urma am reusit.

Nu m-am apucat sa imi fac singur cabluri deoarece ma gandeam ca e suficient ce se gaseste in comert (si nici nu stiam cum).

Referitor la calitate: pe langa mufa rupta cu totul, celeilalte mufe tata i-a ramas carcasa de metal inauntru.. si a iesit doar plasticul. Smile) din fericire am scos-o cu o andrea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum