Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
samo

Data înscrierii: 25/Aug/2011

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2011 9:30 pm    Titlul subiectului: Problema amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salutare,am o problema cu un amplificator.problema este ca atunci cand maresc volumul la cd player amplificatorul se inchide la un moment dat,iar dupa 2-3 secunde isi revine dar daca nu reduc volumul face asa tot timpul.daca raman cu volumul redus (aprox 25% din puterea ei) functioneaza.imi spune si mie care ar fi posibila problema?

amp gzta 2.150mk2

sub rfosgate p212s4
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2011 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce cabluri de alimentare pt. amplificator folosesti? Sunt corect dimensionate pt. puterea lui? Ai verificat sa vezi daca toate contactele sunt in regula ?
Sus
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2011 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probleme posibile:
*neadaptate impedante sub-statie
*neadaptare niveluri de intrare player-statie
*baterie slaba sau cabluri si contacte proaste
Sus
samo

Data înscrierii: 25/Aug/2011

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2011 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cabluri rca dietz ,remote dietz cablu alimentare e un cablu de sudura care nu are siguranta pe el si e imbinat la jumatate . impendanta la sub e 4 ohmi iar la amplificator 4 ohmi in punte.sa pun cabluri mai groase de la amp la subwoofer?amplificatorul nu pare sa aibe nici o problema ,este ceva la alimentare cred ....
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2011 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ai siguranta pe traseul de alimentare al amplificatorului, pune de urgenta una cat mai aproape de baterie! Dupa cum am spus verifica amanuntit fiecare contact ( imbinarea cablului de sudura), si cablul cu "-" sa fie de aceiasi grosime cu cel de "+". Apropo, ce player ai?
Sus
Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2011 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca sa lasi gain din amplificator mai incet si apoi vezi daca mai ai probleme
Sus
Driver07XXX

Data înscrierii: 10/Sep/2011
Locație: Tg-Mures

MesajTrimis: Sâm Sep 10, 2011 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Am si eu un amplificator in masina si mai nou cand vreau sa ascult muzica de pe cd sau dvd, nu am sunet. Cand ascult radio merge perfect. Am observat ca in momentul cand comut pe cd sau dvd, ledul de power de la amplificator se stinge. Aveti idee, care poate sa fie cauza ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum