|
Autor |
Mesaj |
samo
Data înscrierii: 25/Aug/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Sep 04, 2011 9:30 pm Titlul subiectului: Problema amplificator |
|
|
Salutare,am o problema cu un amplificator.problema este ca atunci cand maresc volumul la cd player amplificatorul se inchide la un moment dat,iar dupa 2-3 secunde isi revine dar daca nu reduc volumul face asa tot timpul.daca raman cu volumul redus (aprox 25% din puterea ei) functioneaza.imi spune si mie care ar fi posibila problema?
amp gzta 2.150mk2
sub rfosgate p212s4 |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Dum Sep 04, 2011 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce cabluri de alimentare pt. amplificator folosesti? Sunt corect dimensionate pt. puterea lui? Ai verificat sa vezi daca toate contactele sunt in regula ? |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Dum Sep 04, 2011 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
probleme posibile:
*neadaptate impedante sub-statie
*neadaptare niveluri de intrare player-statie
*baterie slaba sau cabluri si contacte proaste |
|
Sus |
|
 |
samo
Data înscrierii: 25/Aug/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Sep 04, 2011 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
cabluri rca dietz ,remote dietz cablu alimentare e un cablu de sudura care nu are siguranta pe el si e imbinat la jumatate . impendanta la sub e 4 ohmi iar la amplificator 4 ohmi in punte.sa pun cabluri mai groase de la amp la subwoofer?amplificatorul nu pare sa aibe nici o problema ,este ceva la alimentare cred .... |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Lun Sep 05, 2011 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai siguranta pe traseul de alimentare al amplificatorului, pune de urgenta una cat mai aproape de baterie! Dupa cum am spus verifica amanuntit fiecare contact ( imbinarea cablului de sudura), si cablul cu "-" sa fie de aceiasi grosime cu cel de "+". Apropo, ce player ai? |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Lun Sep 05, 2011 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
incearca sa lasi gain din amplificator mai incet si apoi vezi daca mai ai probleme |
|
Sus |
|
 |
Driver07XXX

Data înscrierii: 10/Sep/2011 Mesaje: 2 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Sâm Sep 10, 2011 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare. Am si eu un amplificator in masina si mai nou cand vreau sa ascult muzica de pe cd sau dvd, nu am sunet. Cand ascult radio merge perfect. Am observat ca in momentul cand comut pe cd sau dvd, ledul de power de la amplificator se stinge. Aveti idee, care poate sa fie cauza ? |
|
Sus |
|
 |
|