|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
AIMAR
Data înscrierii: 23/Iun/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Iun 23, 2009 9:30 pm Titlul subiectului: PROBLEMA BOXE MATIZ |
|
|
Salutare , am si eu o intrebare , am si eu un matiz cu boxele din fabrica , unele foarte slabe si as vrea sa le schimb , pe spate as vrea sa pun unele de genul >> http://www.be-loud.ro/foto.php?z=2&src=http://www.be-loud.ro/brand_product.php?product_id=3942 << cum as putea face sa le prind. Este al 2 lea matiz pe care il am iar la primul am pus pe placajul din spate niste boxe mai usoare decat acestea si totusi basul nu se auzea iar placajul a cedat in mai putin de o luna. Sa-mi fac un placaj din fibra de sticla sau ce m-atzi sfatui sa fac ? Si cam ce parere aveti de boxe sunt bune de ceva ? _________________ ~~~~~ AIMAR WAS HERE ~~~~~ |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Iun 23, 2009 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune in loc de placaj, pal sua mdf de 16mm sau mai gros. nu o sa ai probleme garantat. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
AIMAR
Data înscrierii: 23/Iun/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Iun 23, 2009 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | | pune in loc de placaj, pal sua mdf de 16mm sau mai gros. nu o sa ai probleme garantat. |
Si unde gasesc asa ceva si cam la ce pret e ? _________________ ~~~~~ AIMAR WAS HERE ~~~~~ |
|
| Sus |
|
 |
marius90
Data înscrierii: 01/Iun/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Iul 17, 2009 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| poti sa-ti faci singur un placaj din pal. Gasesti la praktiker, bricostore, etc. Iti trb doar fierastrau electric, indemanare, si sa sti sa-l carpetezi. de prins il prinzi tot cu clemele de pe ala vechi |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|