|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2012 9:39 pm Titlul subiectului: Problema CDA-117Ri |
|
|
Salut,
Mi-a facut iepurasul cadou un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-117Ri/ .
Playerul este exceptional, se aude suberb are o gramada de setari sunt foarte multumit.Singura chestie este ca nu isi pastreaza setarile si reglajele dupa ce iau contactul. Cu vechiul player CDE-111RM nu aveam aceasta problema, fiind legat direct la mufele masinii(fara modificari), acesta mergea doar cu prima pozitie a contactului pusa...
Ce sfaturi imi dati, ce ar trebui sa fac? Ar fi o solutie sa incerc sa schimb firul rosu din conectorul iso cu cel galben? |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2012 2:27 pm Titlul subiectului: Re: Problema CDA-117Ri |
|
|
| iulian1980 a scris: | | Ar fi o solutie sa incerc sa schimb firul rosu din conectorul iso cu cel galben? |
Fa exact ceea ce ai scris tu si sigur o sa-ti mearga.... |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Mar Apr 17, 2012 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aha...stiam eu ceva. O sa incerc maine chestia asta,sper sa mearga.
Ms! |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-a rezolvat...erau deja schimbate cand l-am montat si nu am vazut deasta nu mergea..
Ms! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|