|
|
|
Autor |
Mesaj |
KataEpic
Data înscrierii: 02/Ian/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 04, 2013 1:30 am Titlul subiectului: Problema condensator |
|
|
Am achizitionat de curant un condensator de pe be-loud.ro ( http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Juice/JW1D/ ) am inteles de pe miile de forumuri de "specialitate" cum ca trebuie incarcat, am primit in pachet o siguranta, am urmarit cateva tutoriale si in mare parte am habar cam cum se incarca insa am totusi cateva intrebari:
1.Condensatorul se incarca cu sau fara siguranta de pe fir, cea de 40/60A?
2.Exista probleme daca il montez direct fara a mai fi incarcat? Si daca da, care sunt acelea?
Tin sa precizez ca acea siguranta primita in pachet nu este un bec(asa cum arata in majoritatea tutorialelor) ci pur si simplu o siguranta mica...
Multumesc frumos si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie!. |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Vin Ian 04, 2013 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
In trecut eu incarcam condensatorul cu un bec de plafoniera de 5w inseriat cu acesta, cand becul se stingea complet, condensatorul era incarcat; daca il conectezi incircuit fara sa-l incarci, nu are niciun efect si nu se intampla nimic. |
|
Sus |
|
 |
KataEpic
Data înscrierii: 02/Ian/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Ian 05, 2013 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, multumesc de raspuns am rezolvat problema, am conectat firele direct fara sa-l mai incarc (asa scria si in manual, nu zicea nimic de incarare) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|