Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

problema conectare sub activ rog ajutor!!!!!!!!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
danbd

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 2:47 pm    Titlul subiectului: problema conectare sub activ rog ajutor!!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

salut

am o problema la montarea unui subwoofer activ. este un bit box MNC (stiu e o porcarie pe care a primi-o prietana mea cadou pt un Matiz.) ideea e ca in player (clarion) are 2 iesiri RCA (STG+ DR) iar in sub am 4 pini: +/- pt amplif si +/- pt semnal. acum nu stiu ce sa fac ori leg plusurile RCA-urilor impreuna la pinul + idem pt minus (situatie in care nu stiu ce efect are asupra playerului plus legat cu plus in sursa nu stiu daca ii face bine) sau aleg un canal stg sau dr pe care il leg la pinii +/- ai amplifului (situatie neplacuta ca primesc doar un canal.)

nu vreau sa merg la montare profi ca dau pe montaj mai mult decat face el (a cosat 180 ron in hypermarket)

iar un filtru hy/low cred ca ma aduce in aceeasi situatie doar ca daca se arde paguba e de doar 40 ron.

concluzie :
iau doar un canal sau le leg pe amandoua?

in speranta ca nu sunea prea deplasat intrebarea, astept raspuns

multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vanyovszki roby
Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,cele patru conectori se conecteaza astfel:+ si - reprezinta alimentarea cu 12V ,neavand remote astea trebe conectate adica + la contact sa se opreasca cand opresti si playerul,ia intrarile de semnal se iau de pe un difuzor mai apropiat,tragi frumos doua fire de la un dif la sub care are filtraj de joase astfel nu va canta ci va reda frecventele joase cu cei 100W ai lui...,sper ca mai inteles ,spor la treaba
Sus
danbd

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci frumos.

dar acum se nasc inca 2 probleme:

1: daca ma alimentez cu 12 v din + player nu e cam mult pt un circuit ce trece prin contact? (sunt deacord ca nu e un monstru dar tot e ceva. poate sa imi prajeasca circutul?)
2. daca ma leg direct din difuzor inseamna ca ii dau semnal ca pt boxa. sa inteleg ca nu necesita semnal stabilizat ca o statie normala (are el incorporat filtru hy/low?)
chiar daca as vrea sa ma uit in manual tehnic sau instructiuni de instalare nu pot pt ca lipsesc cu desavarsire. am dat mail si la mnc si am primist raspuns ca nici ei nu au.

p.s chiar si asa raman doar cu un canal amplificat. nu am sansea sa le amplific pe amandoua?

chi
Sus
vanyovszki roby
Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are consum foarte mic....cam cat un player,si ii trebe semnal high level adica semnal de difuzor ce iese din playerul tau...,si de pe un singur dif
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum