Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

problema cu bazaitul in tweetere?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
sasu

Data înscrierii: 30/Apr/2010
Locație: BRASOV

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 9:46 pm    Titlul subiectului: problema cu bazaitul in tweetere? Răspunde cu citat (quote)

salut am o problema si as dori niste sfaturi pentru remedierea ei. in tweetere se aude incarcarea alternatorului dar numai dupa ce au fost amplificate difuzoarele. legate pe hu mergeau fara probleme. amplificatorul are intrare de hi-input deci am folosit iesire pentru difuzoare nu rca. masa este buna (am verificat.o). difuzoarele sunt pe 8 ohmi iar tweeterele sunt din acelea ieftine legate pe difuzoare cu un condensator. care ar putea fi cauza? multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema:
tipatoarele alea ieftine Very Happy
alea nu sunt tw

sasu

Data înscrierii: 30/Apr/2010
Locație: BRASOV

MesajTrimis: Lun Iun 07, 2010 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc,ma gandeam eu ca trebuie sa fie din tw. in cel mai rau caz ma gandeam ca trebuie sa pun un filtru de deparazitare. o sa vina si randul sistemului pe fata cat mai curand sper
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum