|
|
|
Autor |
Mesaj |
sasu
Data înscrierii: 30/Apr/2010 Mesaje: 3 Locație: BRASOV
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 9:46 pm Titlul subiectului: problema cu bazaitul in tweetere? |
|
|
salut am o problema si as dori niste sfaturi pentru remedierea ei. in tweetere se aude incarcarea alternatorului dar numai dupa ce au fost amplificate difuzoarele. legate pe hu mergeau fara probleme. amplificatorul are intrare de hi-input deci am folosit iesire pentru difuzoare nu rca. masa este buna (am verificat.o). difuzoarele sunt pe 8 ohmi iar tweeterele sunt din acelea ieftine legate pe difuzoare cu un condensator. care ar putea fi cauza? multumesc |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema:
tipatoarele alea ieftine
alea nu sunt tw _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
sasu
Data înscrierii: 30/Apr/2010 Mesaje: 3 Locație: BRASOV
|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc,ma gandeam eu ca trebuie sa fie din tw. in cel mai rau caz ma gandeam ca trebuie sa pun un filtru de deparazitare. o sa vina si randul sistemului pe fata cat mai curand sper |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|