|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Luckian
Data înscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: Calarasi
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 10:00 am Titlul subiectului: Problema cu caburile! |
|
|
| Pot lega 2 difuzoare dls MS6A la un amplif GTO 75.4, folosind niste cabluri siliconice de 2.5 mm ? Sunt cam groase ? E vreo problema? |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
cand vorbesti de cabluri, poti sa spui daca sunt prea subtiri.... prea groase nu cred ca este vreo problema. tocmai, primesc boxele semnalul cat mai complet, la fel si la alimentare: cabluri mai groase, ca sa nu fie pierderi de curent. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti pune linistit de 2.5mm.
sunt suficient de groase pt a avea pierderi pe fir care tind spre zero. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|