|
|
|
Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 11:19 am Titlul subiectului: problema cu GPS urgent!!! |
|
|
salut!
am un GPS starway modelul nu il stiu exact (daca e nevoie, ma uit)
are soft de navigatie pentru europa de est, inclusiv romania.
aseara in timp ce veneam acasa mergea, l-am bagat la incarcat si acum nu mai intra in "navigatie"
are mai multe chestii in meniu.... poze...muzica...etc... intra in toate mai putin in navigatie. aveti idee ce as putea sa-i fac?
multumesc! _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Apr 04, 2008 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
macar stie cineva unde pot sa-l repar? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
sau de unde pot sa fac rost de soft de navigatie (nu doar hartzile) si sa-l resoftez singur??
va rog frumos, ca nu-i al meu si l-am bulit  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|