|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
pensionar
Data înscrierii: 16/Mar/2007 Mesaje: 31 Locație: tl
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: problema cu sunetul pe fatza la cielo.. |
|
|
Am nevoie de ajutorul vostru in problema cu masina mea...este un cielo cu geamuri electrice si nu pot monta un sistem de difuzoare pe fatza, pot beneficia doar de difuzoarele de 10cm din bord (momentan am in bord niste difuri Blaupunkt gtx 102).
Intrebarea mea este...daca se merita schimbate aceste difuzoare cu altele de 10cm? Se poate simti o inbunatatzire a calitatii sunetului? Ce difuzoare imi recomantati de 10cm?
Pe spate am dif. jbl CS2165+subwoofer jbl gto1260br+amplificator jbl gto 2060. _________________ alx |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Iun 26, 2007 10:09 pm Titlul subiectului: Re: problema cu sunetul pe fatza la cielo.. |
|
|
daca vrei difuzoare amplificate tot de player, mare diferenta nu vei gasi. un plus de calitate il poti obtine de la difuzoare mai scumpe, Focal Acces de exemplu: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_100_CA1/
sau te poti gandi la amplificarea lor (desi sunt doar de 10cm, pot lucra foarte bine pe medii si inalte). _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|