|
|
|
Autor |
Mesaj |
beatranga
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 12 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Iul 30, 2013 1:11 pm Titlul subiectului: Problema difuzoare mac audio |
|
|
Salut!!in urma cu o luna sa zic asa mi'am luat doua seturi de la mac ,mpe 2.16 si mpe 13.2 recomandate si de la cei de la be-loud, care se aud foarte bine la un player cam vechi jvc 343, numai ca de cateva zile unul din cele care le'am pus pe spate (mpe 13.2) la un volum mai puternic si cu putin bas mai profund se aude ca un pocnit sau ca si cum ar fi ceva spart,mentionez ca la un volum mic spre moderat nu se aude deloc ciudat chiar normal, instalarea am facut'o la un service autorizat si cei de acolo mi'au spus ca e de la difuzor cu toate ca la o privire mai atenta in detaliu nu pare sa fie rupt spart dezlipit ....daca are idee cineva ce poate fi sau a intalnit problema asta si la alte difuzoare rog o parere ceva , am luat legatura si cu cei de la be-loud si zilele astea o sa il trimit la ei.....Ms anticipat!! |
|
Sus |
|
 |
blackshaddow Pasionat
Data înscrierii: 19/Iul/2012 Mesaje: 58
|
Trimis: Mar Iul 30, 2013 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
la garantie cu el
clar |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|