| |
| Autor |
Mesaj |
al3xsutz Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 108 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:17 pm Titlul subiectului: problema difuzoare |
|
|
salut
revin cu problema: nu mai "bat" boxele de pe spate. am un set de boxe ovale pe 3 cai mac audio pe spate amplificate de un blaupunkt pus pe un HU sony. de ceva timp incoace una din boxe, respectiv cea de pe stanga, nu mai avea bass, nu mai "batea" mai deloc, mai nou si cea de pe drepata la fel, nu mai vibreaza membrana aia deloc, ele se aud doar in celelalte 2 difuzoare mici pe care le mai are. eu am zis initial ca ar fi boxa, dar dupa ce am vazut ca si a doua face la fel ma gandesc sa nu fie de la amplificator. cine stie de la ce ar putea fie?boxele sau amplificatorul? |
|
| Sus |
|
 |
luigyy90 Pasionat
Data înscrierii: 15/Aug/2009 Mesaje: 56 Locație: Bacau/Brasov/Onesti
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca sistemul este legat printr-un crosover la statie atuncia poate fi croswover-ul sau mid-basul _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu are crosover, sunt legate pur si simplu la statie iar la setarile statiei nu a umblat nimeni... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca zici ca nu ai umblat la setari si nu se mai misca membrana, atunci ai reusit sa le arzi  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-am umblat la setari, ele se aud doar in difurile alea mici, membrana sta, nu se mai misca deloc...da ma rog macar sa fie difuzoarele sa nu fie statia |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e statia cu siguranta.
iti recomand sa le deconectezi de la amplificator si sa le pui pe lista de "pierderi" ... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am inteles...daca sunt ele nu e problema, asta e viata se mai duc la cat au cantat...deci in acest caz de a-ti putea sa-mi recomandati sa se auda bine si clar?in phaze xt 694?sau gasesc ceva mai ieftin si mai bun, un raport pret/calitate mai bun? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt recomandari citeste alte topicuri... nu stiu ce sa iti recomand, fiecare are gusturile lui.
inainte sa cumperi alte difuzoare iti recomand sa le verifici si pe astea, sa nu fie ceva anormal in partea de setari si sa le inlocuiesti aiurea.
dupa cum ai expus problema, in 99% din cazuri sunt arse difuzoarele, dar o verificare te poate scutii de o chieltuiala inutila.
Hai noroc ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 24, 2010 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
am pus boxele de pe spate in locul celor de pe fata si se aud naspa rau de tot api cele de pe fata pe spate si al fel nu bat nici astea conectate in locul celor de pe spate, deci tind sa cred ca este de la amplificator ceva si sa-mi fi ars si boxele. e o parere asta. o alta intrebare pe care o am: se poate sa fie de la HU (finali arsi sau ceva de genu asta), mai ales ca a scos niste sunete ciudate si de o data nu a mai facut, dar si boxele au "amutit" ? |
|
| Sus |
|
 |
luigyy90 Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 25, 2010 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ar trb totusi sa lasi pe cineva care se pricepe sa nu faci vre-un burn  _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 26, 2010 1:10 am Titlul subiectului: |
|
|
sa las pe cineva cunoscut pt ce? partea cu finalii se exclude pt moment ca am pus azi un alt HU in locul celui de pe masina si la fel facea.
app de asta, am pus azi un pioner pe masina in locul sony - ului pe care si in afara de boxele alea de pe spate ca nu bat restul se auzea net superior...asa ca ce a zis un coleg de forum pe un alt topic ca "sony face baterii" e perfect adevarat. mie unu m-i s-a parut diferenta la fel de mare(daca nu mai mare) ca atunci cand am trecut de pe HU original al masinii la sony. scz de offtopic dar nu m-am putut abtine |
|
| Sus |
|
 |
luigyy90 Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 26, 2010 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai cum e conectata statia la hu prin rca sau cu adaptoare trb sa le iei pe toate pe rand. ca sa vezi cauza. _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 26, 2010 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e conectata prin mufele iso...nu au ce sa aibe mufele ca boxele se aud, dar nu mai au bass... |
|
| Sus |
|
 |
|