|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
beatranga
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 12 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Iul 30, 2013 1:15 pm Titlul subiectului: Problema difuzor mac audio |
|
|
| Salut!!in urma cu o luna sa zic asa mi'am luat doua seturi de la mac ,mpe 2.16 si mpe 13.2 recomandate si de la cei de la be-loud, care se aud foarte bine la un player cam vechi jvc 343, numai ca de cateva zile unul din cele care le'am pus pe spate (mpe 13.2) la un volum mai puternic si cu putin bas mai profund se aude ca un pocnit sau ca si cum ar fi ceva spart,mentionez ca la un volum mic spre moderat nu se aude deloc ciudat chiar normal, instalarea am facut'o la un service autorizat si cei de acolo mi'au spus ca e de la difuzor cu toate ca la o privire mai atenta in detaliu nu pare sa fie rupt spart dezlipit ....daca are idee cineva ce poate fi sau a intalnit problema asta si la alte difuzoare rog o parere ceva , am luat legatura si cu cei de la be-loud si zilele astea o sa il trimit la ei.....Ms anticipat!! |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mie Iul 31, 2013 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita-te sa nu fie deslipit spider-ul, este membrana de langa magnet. Aceeasi problem o aveam si eu.
Cand ii dai volum, voltaj mai mare si pune bobina in miscare, Daca spiderul e deslipit, baraie destul de enervant. Daca nu e constant si e doar din cand in cand, poate sa fie si un scurt pe fire pe care sa il auzi in difuzoare. ( verifica terminalele sau daca atinge terminalul tabla masinii ) |
|
| Sus |
|
 |
beatranga
Data înscrierii: 04/Iun/2013 Mesaje: 12 Locație: Galati
|
Trimis: Mie Iul 31, 2013 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poi oricum l'am trimis la garantie ca as fi urmarit indicatiile, am luat legatura cu cei de la be-loud si au zis sa il trimit, dar inainte de asta m'am uitat la el am fost si la service unde l'am instalat chiar am inversat difuzoarele si asta care se aude ciudat la fel se auzea celalalt normal, am facut si o verificare atenta sa vad daca e dezlipit ceva spart zgariat s.a.m.d dar nimic din toate astea, m'am uitat unde zici tu cred, e ceva de carton de culoare galbena si nu am vazut sa para dezlipit ,acum nici eu nu cunosc si poate nu am stiut sa ma uit, in mare ce crezi se poate rezolva???si care ar fi cauzele, am un ras de cd player JVC cadou la masina nu cred ca poate fi de vina ....sau ...
Multumesc anticipat!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|