| |
| Autor |
Mesaj |
sor Pasionat
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 93 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:34 am Titlul subiectului: Problema DLS PS5 |
|
|
##%^@&&*)&$#&*(%!!! Se desprinde inelul exterior de plastic, cel de deasupra marginii membranei! Parca am mai citit despre asa ceva, dar nu-mi mai amintesc unde. Ce boala o fi si asta? Ca eu nu ajung decat f rar la jumatatea volumului. M-au luat toti dracii cand am vazut! Parca si sunetul s-a mutat spre stanga (diful cu problema e pe usa din dreapta). Ma gandesc sa-l lipesc, dar cu ce? Poate ma poate ajuta cineva care a trecut prin ceva similar. Pe luni tre sa plec in concediu si tare as vrea sa am muzicutza in regula. Mersi.
P.S. Difurile le-am luat abia de doua luni. |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 8:33 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
| asa ceva poti lipi cu un lipici ii spune "moment" e la tub si seamana cu prelandezu dar e mult mai bun si tine 100% il gasesti in orce abc-u de la coltu blocului......recomand asta |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
sau vi cu ele la garantie  |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stati linistiti, nu le-am luat de la voi . Vreau doar sa stiu care ar fi cea mai buna rezolvare, in afara garantiei. Daca-mi cad inelele de plastic, mi-e frica ca urmeaza membranele . Vreun patzit cu happy end? |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am folosti niste super glue... dar pe niste javre de difuzoare... niste chinezarii.....oricum nu exager cu materialul de lipit .... nu cred ca e bun super glue ca sa nu topeasca ... mai bine incerci cu niste poxipol sau ce ti-a recomandat baiatu dar in cantitati foare mici
bafta  |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cre'ca-i pun o Picatura... Da' astept deocamdata, poate se razgandeste si nu cade ... |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa, de curiozitate.. Ce culoare au cutiile (ambalajul) de la DLS-urile voastre? |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 2:50 am Titlul subiectului: tot eu :) |
|
|
fa-l cu moment ii ce-a mai buna solutie....iti spun din experienta......recomand cu caldura ....bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|