Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema integrare sistem hertz energy 165L.5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Patrick.

Data înscrierii: 30/Sep/2014

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 12:54 pm    Titlul subiectului: Problema integrare sistem hertz energy 165L.5 Răspunde cu citat (quote)

Va salut, am si eu o nelamurire, am comandat pentru masina mea, o Skoda Octavia 1 Tour sistemul din titlu, Hertz energy esk 165L.5. Azi am fost sunat de cei de la be-loud ca acest sistem nu se poate monta pe masina (mai exact nici ei nu sunt siguri daca se poate sau nu). Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc se poate sau nu sa montez pe masina sistemul acesta . Daca da, necesita modificari? Va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dieci au intrat fara probleme, nu vad de ce Energy n-ar intra.

Asta ti-e usa:

https://www.youtube.com/watch?v=q0GHmR6picg

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Montator demolator! Asa o fi toti? Dupa ce duc masina in servis cu treburi la caroserie, zdrangane pe ce pun ei mana!!

Din cate ai vazut e difuzor plat..deci clar nu intrĂŁ!
Sus
Patrick.

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Situatia e in felul urmator. Am citit pe diferite forumuri ba maxim 60mm ba 65mm in ceea ce priveste adancimea, unii mai spun ca depinde daca ai geamuri electrice pe fata. Vanilla amicul tau are geamurile electrice pe fata?
In alta ordine de idei referitor la prietenul lui Vanilla care are montat sistemul Dieci DSK 165.3 , acestea sunt dimensiunile

pentru dieci dsk 165.3: http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/hertz_Dieci_DSK_165_tech.pdf

pentru energy esk 165L.5: http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/hertz_Energy5_ESK_165L.5_tech.pdf

nu difera foarte mult ba chiar deloc, adica 64mm la Dieci si 65mm la ESK.

As merge pe mana lui Vanilla dar sunt dat inapoi de faptul ca nefiind din Bucuresti pot sa ma trezesc ca raman cu banii dati si fara posibilitatea de a beneficia de sistem pe masina ca nu incape.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai țin minte și nici nu am mai ținut legĂŁtura cu el.
Patrick.

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Maine dau jos grila si boxa si masor ca vad ca nu se poate altfel.
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe forum la skoda ai intrat? Mai mult ca sigur nu esti primul care se confrunta cu aceasta dilema.
Patrick.

MesajTrimis: Joi Dec 17, 2015 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am intrat si nu e un raspuns exact, ca am luat boxele X si au intrat fara probleme cu adancimea Y. Unii zic maxim 60mm altii ca maxim 65 ca mai mult de atat atinge geamjl.cand coboara. Altii ca intra 65 dar nu stiu ce tabla trebuie batuta cu ciocanul. Eu am dat aseara jos grila, boxa am masurat si ar intra la fix. Ma bazez pe faptul ca amicul lui Vanilla a bagat dieci dsk 165.3 care are aceleasi dimensiuni doar ca nu stiu daca a modificat ceva.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum