Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema majora HU Sony

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
naghiu_radu

Data înscrierii: 04/Ian/2008
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 12:03 pm    Titlul subiectului: Problema majora HU Sony Răspunde cu citat (quote)

Am montat intr-un bmw 525d din 2001 un HU Sony, cu cabluri originale bmw, adaptor antena, rama adaptoare si 4 boxe Coustic (legate prin cablurile din masina).
Problema e urmatoarea. Cam la 2 zile dupa montare am constatat ca nu mai functioneaza luminile de pe bord (semnalizare, faruri ceara, frana de mana, faza lunga, etc...), vitezometrul, turometrul, indicator motorina si temp. apei functioneaza.
Cand opresc HU merg iar toate in mod normal.
As avea nevoie de un sfat cat de repede. Cei de la Bosch Car Audio (unde a fost montata instalatia) spun ca vina e a HU-ului si nu are legatura cu cablajele.
Ce ar putea fi? Pot fi ceva setari din HU de vina?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 12:37 pm    Titlul subiectului: Re: Problema majora HU Sony Răspunde cu citat (quote)

e de la cablaje, ce treaba sa aiba player-ul cu bord-ul ? au umblat aia la cable si nu le-au pus corect, si zici ca ti l-au pus cei de la Bosch Car Audio ? Laughing la ce nume au ar fi trebuit sa fie profi nu ?
naghiu_radu

Data înscrierii: 04/Ian/2008
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam da... oricum duc masina saptamana viitoare la reprezentanta BMW si sper sa rezolve ei problema... daca e de la cablaje (tind si eu sa cred ca asa e) nu ar trebui sa fie nu stiu ce sa le faca bine.
Mersi de promptitudine Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum