Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

problema MARE
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci a fost ca mine!!!!
nu S_A stricat nimica, dar asta nu inseamna ca nu se va strica(poate)
oricum are protectie ampliful....iti trebuie unul mono, (stabil in 2 ohm)

ASUS ma iau putin de tine aici...cu antifonarea:)) sa fim seriosi

era un logan parcat langa mine si asculta muzica...si imi vibra mie masina...si l-am intrebat ce sub are:)) era exact ca al meu: CS1200t 125w
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sulutie de moment ... nu ma intereseaza calitate ... ma intereseze sa functioneze si sa nu sctric nik ...
mai am o statie pantera 1X300w la 4 ohmi ... si statia mea 75.2 290w la 4 ohmi ... pot sa dau cu o statie in cate un dif !?

dc da in ce conditii ... cu ce reglaje tre sa mai scad !!?

multumesc !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
deci a fost ca mine!!!!
nu S_A stricat nimica, dar asta nu inseamna ca nu se va strica(poate)
oricum are protectie ampliful....iti trebuie unul mono, (stabil in 2 ohm)

ASUS ma iau putin de tine aici...cu antifonarea:)) sa fim seriosi

era un logan parcat langa mine si asculta muzica...si imi vibra mie masina...si l-am intrebat ce sub are:)) era exact ca al meu: CS1200t 125w

avea si geamul deschis? daca da...nu e de mirare. diferenta geam inchis deschis e enorma. cel putin in cazul meu. da nu cred ca o fi a mea mai breaza.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile eu aveam o idee ca are 2 difuzoare de 4... ca doar l-am mai vazut... dar daca tu vedeai clar scris pe el 2x8 am tacut Smile

In situatia data, cea mai buna solutie e un monoblock cu 400-500W pe 2 ohmi.
Dar tu nu vrei o statie noua, tu vrei sa-l folosesti asa pentru o scurta perioada... am inteles bine? Ai 2 solutii: ori legi statia in mod stereo, cate un canal pentru fiecare difuzor si vei da in ele cu aproximativ 2 x 100W, ori o lasi asa cum e acum dar dai level-ul la un sfert. Statia poate merge si cu o incarcare in 2 ohmi dar cu gain-ul foarte jos.. oricum, nu recomand asta, mai bine o pui pe stereo si legi fiecare difuzor la cate un canal (in situatia asta lasi gain-ul pe la jumatate, cum e acum).
In ambele situatii nu vei exploata corect woofer-ul dar asta e... 75.2 nu e statie de asemenea woofer. gto 301.1 ar fi fost mai potrivita si ar fi mers si ceva mai puternic.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 5:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pantera one, daca ai, e perfecta!
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mc frumos ...
dar nu pot sa leg ambele statii !? trag plusul de la alimentare in paralel ... cu masa vin din tabla ( si am alimentat a II statie ) ... semnal iau din prima statie cu RCA ... . si ambele statii le pun in punte ... 1X290 si 1X300 ... in cazul asta va treb sa stau cu gain ul app de minim ... gresesc ?!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 11:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
scuze all ... am gresit eu ...
neo force 2120 are doua difuri de 4 ohmi fiecare .. pe eticheta subului scria 2 8 ohmi .. fara nik intre ele si am crezut ca este 2X8 ... dar la fel de bine putea fi impedanta rezultanta .. legarii in serie 8 sau in paralel 2 ...

acum ... spunetimi si mie in felul urmator ... sa stricat ceva !?
Embarassed

imi parea mie ca am vazut pe undeva un sub deala si avea 2x4ohmi....nu ai stricat nimic.

noroc
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

help me pls ...
dc dau cu fiecare statie in cate un dif ... ce fac cu gainu !? cat mai mult spre 6 sau cat mai mult spre 0.75 !?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm ... nu mia zis nimeni nik .. am facut de capul meu ...
am pus si cealalta statie ... ambele in punte .. da cu gainu foarte jos ...
am o problema again ... dupa reglajele magnatului facute dupa cele ale JBL ... magnatul suna mult mai incet ... ( ambele statii is cu gainu la 4V ) ... JBL suna f f f tare si magnatul nu prea !

care ar fi problema !?

untitled.JPG
 Description:
 Filesize:  16.39 KB
 Viewed:  781 Time(s)

untitled.JPG

Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bine ca fac bass impreuna, multe amplificatoare nu tramsmit acelasi semnal in acelasi timp...
daca se aude bass-ul...ce mai conteaza, da mai tare din magnat...ca poate nu are 300w or fi altceva, bomboane,..cine stie
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cele II difuri ale magnatului nus in camere separate ... dc dau mai tare intrun dif .. se misca si celalalt chiar dc nu are semnal .. deci nu am cum sami dau seama dc dau acelasi semnal ...
prob este alta ... magnatul la max .. cu gainu app de max se aude cat JBL cu gainu la 4 5 V ... e ca si cum as tine magnatul degeaba ! Crying or Very sad
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta nimeni !? un sfat .. o idee ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum