|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
s_64177
Data înscrierii: 01/Mar/2010 Mesaje: 11 Locație: dulcele targ
|
Trimis: Lun Apr 12, 2010 12:18 pm Titlul subiectului: Problema masa RCA la Alpine CDE 9880R! |
|
|
Am un Alpine CDE 9880R si nu am masa pe iesirile RCA. HU il am de un an jumate, si initial nu am avut nici o problema cu el. Insa acum un an a trebuit sa scot muzica de pe masina si cand am pus la loc, surpriza...RCAurile nu mai au masa...nu stiu de ce. Ca si solutie am facut o romaneasca si am legat un cablu de la masa HU la masa RCAurilor. Si a fost OK...insa vara trecuta a cam copt HU si nu stiu cat de normal este asta. Acu am facut un mic upgrade si m-am gandit sa rezolv si pb asta ca imi sta pe creier.
Stie cineva ce as putea sa fac...cum altfel ar trebui sa procedez? sau am facut bine asa? |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Apr 12, 2010 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| A fost verificat cu aparat de masura continuitatea GND(masa) intre placa cu circuite al player, sasiu si blocul de iesiri RCA? Un sfat mic: stringe toate suruburile care prinde placa de carcasa player. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|