|
Autor |
Mesaj |
matrixgolo
Data înscrierii: 23/Ian/2011 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 9:49 pm Titlul subiectului: Problema pivind legaturi RCA |
|
|
Salutare. Sunt intr-o dilema. Pe player am o iesire RCA (2mufe) si in statie am nevoie de 3 intrari (6 mufe) , exista vreo posibilitate de a lega RCA`urile intre ele...un fel de hub sau splitter ceva...sau trebuie sa schimb playerul si sa aiba 3 RCA`uri ca si iesire? Mersi  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie sa schimbi nimic.
Trebuie doar sa cauti niste adaptoare in Y in genul asta.
Nu te speria de pret, sunt si mult mai ieftine, plus ca ti le poti face singur daca te descurci sau eventual sa apelezi la cineva care se pricepe. |
|
Sus |
|
 |
matrixgolo
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
si nu`mi va scoate numai bass playerul? ( credeam ca daca ai un singur RCA out din player la el se poate lega doar un subwoofer) (Noob here ) sau nu conteaza cum leg RCA-urile intre ele |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Mai 16, 2011 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta depinde de player.Daca ai iesire pentru subwoofer nu poti lega amplificator pentru boxe.Zi-ne modelul de player sau cauta in manual ce iesire rca are |
|
Sus |
|
 |
matrixgolo
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 8:52 am Titlul subiectului: |
|
|
este vorba de un Sony Xplode CDX-GT29 , stiu ca nu este cel mai bun player dar deocamdata o sa ma rezum la el pana se aduna alte finante in manual zice ca se poate lega : amplif, sub , etc. |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Din specificatii (totusi nu am cautat foarte in detaliu) iesira nu e filtrata, deci e full-range.
Deci filtrarea o faci din amplificator. |
|
Sus |
|
 |
matrixgolo
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
filtrare? nu inteleg foarte bine problema, adica trebuie sa pun filtre pe difuzoare sau? filtrele astea se pun intre statie si difuri nu? tre sa citesc despre asta ca nu sunt in tema  |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Filtre din amplificator:
Gen - high pass sau low pass.
High pass pentru difuzoare, deci pe 4 canale, si low pass pentru subwoofer.
Instalatia ai facut-o tu? |
|
Sus |
|
 |
matrixgolo
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
isntalatia urmeaza sa o fac, am citit si m`am uitat si la tutoriale pe youtube sunt sigur ca imi iese, de aia nu`mi fac probleme, singura chestie ramane aceasi intrebare...pentru ce am nevoie de filtre? nu stie statia sa faca treaba aia? |
|
Sus |
|
 |
razvanb08
Data înscrierii: 19/Aug/2009 Mesaje: 37
|
Trimis: Lun Iul 04, 2011 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de statie. In general statiile cu 2 sau 4 canale au atat filtre low pass cat si high pass.
Tu iti setezi statia in functie de ce ai nevoie sa faca.
Filtrul low pass este pt subwoofer, frecventa la care il setezi este frecventa peste care statia nu mai trimite semnal la subwoofer.
Filtrul high pass este pt boxe, sub frecventa la care il setezi statia nu mai trimite semnal la difuzoare. |
|
Sus |
|
 |
iulian.dumitru
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 10, 2011 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,depinde de ce amplificator folosesti,unele au comutator de intrare pe 2/3/4/6 canale si atunci nu-ti mai trebuie Y-uri,folosesti o singura pereche de rca-uri pe canalele 1si2 si o sa mearga si celalalte canale[cu comutatorul pe 2 canale].Spor la treaba!  |
|
Sus |
|
 |
|