|
Autor |
Mesaj |
neo1111
Data înscrierii: 28/Aug/2018 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Aug 28, 2018 8:36 pm Titlul subiectului: Problema Radio Android Headunit audi a4 b7 |
|
|
Salut,
Recent am instalat consola Android atașatĂŁ pe masina personala.
Am intampinat 2 probleme:
1. Radio nefuctional (audi a4 b7 antena cu amplificator)
2.subwoofer nefuctional
----------------
Subwooferul functioneaza dupa conectarea unui convertor hi-low + conexiunile aferente.
Radioul inca nu functioneaza:am conexiunile aferente :
ant-ant;Amp-amp
Cele 2 mufe radio de la masina conectat la adaptorul radio de la consola.Cautand pe forumuri am gasit ca ar trebui sĂŁ alimentez pe direct-de la 12V, antena.
MĂŁ poate Ăźndruma cineva ce trebuie sa fac pentru a putea prinde semnal radio?
Multumesc anticipat.
Description: |
|
Filesize: |
214.45 KB |
Viewed: |
332 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
neo1111
|
Trimis: Mie Aug 29, 2018 5:54 pm Titlul subiectului: Re |
|
|
VanIIa a scris: | Sw trebyue cionectat direct la rca de la player, nu la hilow iar amplificatorul antenei trebuie alimentat de la remote-ul player-ului. |
Ar ajuta daca ai putea fi mai specific ( ca la "prosti"-cum ar veni)
----
Nu reusesc sa incarc de pe telefon,asa ca:
https://imgur.com/a/e2aGCIV
https://imgur.com/a/TJgKtnN
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Mie Aug 29, 2018 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
In a2a poza, ori pleci cu RCA-uri din REAR (21 si 22) ori din 23 cu splitter Y RCA apoi intrii cu ele in amplificatorul de la sw.
Daca alegi varianta fara splitter de pe iesirile spate nu o sa ai control de volum pt. sw din player si nici LPF.
_________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
neo1111
|
Trimis: Mie Aug 29, 2018 10:48 pm Titlul subiectului: Re |
|
|
VanIIa a scris: | Sw trebyue cionectat direct la rca de la player, nu la hilow iar amplificatorul antenei trebuie alimentat de la remote-ul player-ului. |
Atunci trebuie sĂŁ fac rost de un splitter RCA(altex,emag).
Revenind la radio:
4-diversity antenna
5-am/fm antenna
Figura 34:antena radio : mufa tata in consola + cablu verde liber; celĂŁlat capat al mufei cu 2 iesiri : una conectatĂŁ la diversity antenna
CealaltĂŁ la antena am-fm
---------------
Conform pozelor atașate, unde anume trebuie conectat cablul verde -----> catre ce("amplificatorul antenei trebuie alimentat de la remote-ul player-ului."==?)
Cumva trebuie alimentat pe "direct" de la un fir de 12 v(din manunchiul de fire ce vin de la masina?
Probabil sunt foarte departe de "subiect"//varianta idealĂŁ si imi cer scuze daca va "irosesc" timpul, doar ca as vrea sa rezolv problema receptionarii semnalului radio fĂŁrĂŁ alte intervenții-ajutor specializat;daca e cazul.
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
neo1111
|
Trimis: Vin Aug 31, 2018 4:14 pm Titlul subiectului: Re |
|
|
VanIIa a scris: | Cablul ala verde trebuie alimentat de la un +12v de pe contact. Daca ii dai plus permanent ramai fara baterie. Spor! |
Multumesc pentru informatii.
@admin:puteti considera topicul Ăźnchis.
|
|
Sus |
|
 |
|